Ting at gøre i Bloomsbury, London

Bloomsbury, London tilbyder mange aktiviteter.Historien om Londons Bloomsbury-distrikt gør det til et rige skatkammer for elskere af historie, kunst og litteratur. Fra fødestedet for den Bloomsbury gruppen til Cartoon Museum til universitetet i Londons Senate House, kan besøgende opleve, hvordan fortiden er smeltet ind i forekommer i et af Londons mest intellektuelle områder. Gordon SquareBloomsbury er stedet for den tidligere hjemsted for nogle af de største litterære hjerner. Bloomsbury-gruppen begyndte ved 46 Gordons Square. Medlemmer omfattede Virginia Woolf og EM Forster, og huset lettere at etablere en nyt, boheme tid. Økonom John Maynard Keynes bevægede sig i, efter at Bloomsbury-gruppen venstre lige efter århundredskiftet. British MuseumSince de 1700's, British Museum har til huse emner og kulturgenstande fra hele verden og i alle faser i historien. Går ind i sit fjerde århundrede, er museet en attraktion, at besøgende kan undersøge for time. Udstillinger omfatter Rosetta Sten, et Påskeøen statue, Parthenon skulpturer og Samurai rustning.







British Museum



Great Russell Street



London, WC1B 3DG



+44 (0) 20-7323-8299



britishmuseumdotcom Tegneserien MuseumFor lidt over fem britiske pounds, besøgende i Cartoon Museum kan udforske de bedste britiske tegneserier, karikaturer, tegneserier og animationsfilm. Museet har til formål at ikke blot underholdende nydelse for sine besøgende, men uddannelses-og forskningsmuligheder vedrørende kunst tegnefilm så godt.







Cartoon Museum



35 Lille Russell Street



London WC1A 2HH.



+44-0207-580-8155



cartoonmuseumdotcom Royal Akademi for ArtsAn selvejende institution, Royal Academy of Arts bestræber sig på at vise det bedste af det visuelle kunst. Blev grundlagt i 1768, RA nu tilbyder uddannelser i tillæg til udstillinger såsom Skatte fra Budapest: Det Europæiske Mesterværker fra Leonardo til Schiele og Modern British Sculpture.







Royal Academy of Arts



Burlington House



Piccadilly



London W1J 0BD



+44-020-7300-8000



royalacademydotcom.uk University af Londons Senate House LibraryThe University af Londons Senate House Bibliotek og tilgrænsende Stewarts House er fantastisk skærme af arkitektur. Senatet House er et langvarigt London vartegn, og besøgende kan undersøge campus af de centrale afdelinger på universitetet af London.







Senate House



Malet Street,



London WC1E 7HU



+44-020 7862 8500



ull.ac.uk

0 comments: