Rail Tours i Schweiz

Rejse og nyde udsigten på en togtur fra Schweiz.Schweiz 'jernbanenettet giver en effektiv transport gennem nogle af de mest naturskønne områder i landet. Rail ture i Schweiz tilbyder en metode til transport, som giver rejsende at tage i landets naturlige skønhed. Swiss togene har biler byder store panoramavinduer for bedre visning. Planer for hver tur kan ændres, tjekke tidsplanerne tidligt. Indkøb billetter Schweiz for jernbane ture er det billigere end at købe dem i USA, billetter kan købes fra enhver schweizisk tog station. Golden PassStretching for mere end 150 miles, Golden Pass tour bærer passagerer mellem Vaud Riviera og Lake Luzern. Lufthavnene i Geneve og Zürich begge har direkte forbindelser til den Gyldne Pass line. The tog prale store biler med store panorama vinduer, der tilbyder passagererne ekspansiv udsigt over de omkringliggende bjerge og landsbyer. Turen er kendt for luksuriøse og har et separat bil, som fungerer som en vinkælder. Golden Pass Turen kører dagligt fra begge retninger.











Rail Center GoldenPass



CP 1426



1820 Montreux



Schweiz



+41-840-245-245



goldenpass.ch Glacier ExpressThe Glacier Express betragtes som den mest populære togtur i Schweiz. The tog turen udgøres af syv og en halv time af natur, lige fra bjerge og floder til luksuriøse spabade og historiske landsbyer. Den "" Express "" titel af turnéen er vildledende, og dette er en af ??de længere tog ture i Schweiz. Glacier Express forbliver kendt for sin tur gennem den maleriske schweiziske alper. Togene kører dagligt gennem vinteren og adskillige gange i løbet af sommeren. Lokale tog dækker ofte kortere dele af turen til dem der ønsker en kortere tur.







Matterhorn Gotthard Jernbane



Nordstrasse 20, CH-3900 Brig



Schweiz



+41- (0) 27-927-70-00



glacierexpress.ch William Tell ExpressThe William Tell Express togtur begynder med en naturskøn bådtur på Lake Lucerne, som transporterer passagerer til den panoramiske toget. The tog vinde gennem nogle af schweiziske imponerende ingeniørarbejde og søer. Skinnen Turen forbinder passagerer mellem de centrale Schweiz og den italienske taler by Ticino, efter sporet af schweiziske helten William Tell. Forbehold er nødvendige for at William Tell Express, som kun løber fra maj til oktober.







Wilhelm Fortæl Express



Werftestrasse 5, Postfach 4265



CH-6002 Luzern



Schweiz



+41- (0) 41-367-67-67



wilhelmtellexpress.ch

0 comments: