Hoteller i nærheden af ??Hockenheim, Tyskland

Check ud tyske Grand Prix i Hockenhein.The Rhinen flyder i nærheden Hockenheim på den nordvestlige del af Baden-Württemberg, i et landdistrikt del af Tyskland. Hockenheim er hjemsted for Formula One tyske Grand Prix, hvor du kan opleve spændingen ved ridning som en passager i en racerbil eller endda prøvekøre en Formula One bil. Andre lokale attraktioner omfatter en motorsport museum, et vandtårn, et kunst skelsættende dating fra 1910, og en tobak museum. Ramada HotelletOm Ramada Hotel i Hockenheim ligger i centrum, tæt på F1 kredsløb. Den 80-værelses hotel tilbyder ryger-og ryger værelser og har kabel-tv og vaskeri. Afgiftspligtens trådløst internet er også tilgængeligt. Gæsterne har adgang til handicap indgange og til den udøvende gulvet, som har kontorudstyr, herunder en kopimaskine og fax-tjenester. Hotellet serverer en komplet amerikansk buffet morgenmad dagligt og tilbyder en 24-timers bar. Parkering er til rådighed, og kæledyr er velkomne.







Ramada Hockenheim



Heidelberger Strasse 8



Hockenheim, 68766 DE



49-6205-2940



ramadadotcom Hotel MotodromHotel Motodrom er beliggende i Hockenheimring. Det tilbyder 54 værelser og tilbyder kabel-tv, aircondition, forfalder Wi-Fi, køleskab og minibar, og nogle værelser har vandsenge. Hotellet tilbyder en sauna og en restaurant der serverer regionale og internationale retter og giver udsigt over banen. Nyd terrassen og vinterhave, som fortsat er åben i varmt vejr. Parkering er gratis for alle gæster.







Hotel Motodrom



Am Hockenheimring



Hockenheim, 68766 Tyskland



06205-2980



hockenheimring.net Hotel KanneHotel Kanne er et traditionelt bed-and-breakfast hotel i midten af ??Hockenheim. Værelserne har TV, aircondition og en internetforbindelse (mod betaling). Nogle værelser har en balkon, andre en privat terrasse, og gæsterne har et valg af rygning eller ikke-ryger værelser. Hotellet tilbyder gratis parkering i garage for alle gæsterne og glæder kæledyr et gebyr. En on-site restaurant serverer regional og international mad, med vegetariske valgmuligheder. Vine fra lokale vingårde er også tilgængelige.







Hotel Kanne



Karlsruher Strasse 3



Hockenheim, 68766 Tyskland



06205-94646



hotel-kanne.de Rhein-Hotel LuxofThe Rhein-Hotel Luxof ligger i Speyer, et kort afstand fra Hockenheimring kredsløb og let tilgængeligt fra A61-motorvejen. Den 40-værelses hotel har en sauna, solarium samt tennisbane. En on-site restaurant serverer lokale, franske og internationale retter. Hotellet tilbyder også en morgenbuffet. Om sommeren, grab et glas vin fra hotellets samling og nyd det mens du sidder i haven terrasse. Parkering er gratis for gæster.







Reheinhotel Luxhof



An der Speyerer Rheinbrucke 1



Speyer DE-68.766, Tyskland



44-20-7357-0770



luxhof.de

0 comments: