Billige hostels Tæt Rovigo, Italien

Det er nemt at find billige logi i Rovigo, Italien.Rovigo er en by i det nordvestlige Italien, er placeret på lavniveau-jord i nærheden af ??Venedig og vest for Adriaterhavet. Det er en gammel by nævnt i manuskripter fra år 838, med mange seværdigheder og attraktioner går flere århundreder tilbage. Rovigo har overnatningsmuligheder lige fra gode hoteller til bed and breakfasts til billige hostels. Hotel CapitalHotel Capital er beliggende nær universitetet område inden Rovigo. Den er et administrativt 82 værelsers hotel med moderne farver og mønstre, alle med aircondition med LCD-tv og satellit-kanaler og internetforbindelse. Hotellet har værelser til handicappede og to suiter med en bad og boblebad. Det har to store mødelokaler, som er ideelle til konferencer, kurser eller andre arrangementer. Hertil kommer, har hotellet en restaurant og bar, et motionscenter og privat parkering for biler og busser.







Hotel Capital



Viale Porta Adige, 45



45100 Rovigo, Italien



011 +39-425-411583



hotelcapitalrovigo.it Best Western Hotel BiriLocated i Padova cirka 30 minutter fra Rovigo, Best Western Hotel Biri har 100 rummelige værelser med balkon. Nogle har udsigt over Euganean Hills og basilikaen Saint Anthony. Det har været et hotel siden 1950, men blev ikke klassificeret som fire-stjernet indtil 1989. Konference udstyrede lokaler til rådighed til møder, kurser og kongresser. Hotellets restaurant, The Terrace, har traditionelt venetiansk køkken og andre italienske menuer. Fås også er en stor syvende etage morgenmadslokale med en daglig morgenbuffet, en lounge bar og et træningscenter. Hotellet har hyppige promotions tilbyder store rabat på værelser og tjenesteydelser.







Best Western Hotel Biri



Via Grassi 2



35129 Padova, Italien



011 +39-49-806-7700



hotelbiridotcom? Hotel CeffriLocated omkring 10 miles eller 21 minutter fra Rovigo, er dette hotel blot 300 meter fra motorvejen, der fører til Bologna. Det er ligeledes gå afstand til centrum af byen Monselice med udsigt Villa Rocca fæstning. Det tilbyder 67 værelser med franske senge, altaner og udsigt over parken eller pool. Faciliteterne inkluderer et konferencelokale, pool, spa med sauna og tyrkisk bad. Andre tjenester omfatter et business center, vaskeri, internetadgang, buffet morgenmadsrestaurant og privat parkering.







Hotel Ceffri



Via Orti, 7 / B



35043 PD Monselice, Italia



011 +31-429-783-111



ceffri.it?

0 comments: