Billig hoteller i Torino, Italien

Bo i et billigt hotel mens Turin.Turin eller Torino, som det kaldes på italiensk, er en smuk barok by i det nordlige Italien berømt for sin arkitektur, historie, kultur og gastronomi. Torino har en halv-dusin fremragende museer, og gade efter gade i perfekt bevaret kvarterer og renæssance arkitektur. Torino tilbyder også stå på ski i de nærliggende Alper og verdensklasse chokolade og kaffe. Til dem på et budget, også Torino tilbyder billig indkvartering. Best Western Hotel GenioThe trestjernede Best Western Hotel Genio ligger i et stateligt gammel murstensbygning tæt på Porta Nuova Station. Værelserne er store og velholdte. Værelserne er klimatiserede og komme med kabel-tv og minibar. Gratis trådløst internet er tilgængeligt i alle rum. Roomservice er også tilgængelig. Hotellet tilbyder gratis parkering. Værelser starter ved $ 92 US fra 2010.







Best Western Hotel Genio



Corso Vittorio Emanuele II 47



Torino, Italien



011-39-011-65-05-771



book.bestwesterndotcom Hotel Ostello Campidoglio TorinoSituated i en 200-årig område Torino, er Hotel Ostello Campidoglio fuld af gamle italienske charme. Nyligt restaurerede, hotellet nu har en elevator og fuldt renoveret interiør. Hotellet ligger 100 meter fra Museo d'Arte Urbana og 200 meter fra Church of Sant 'Alfonso. Hotellet giver ikke et måltid tjeneste, men giver gratis parkering og gratis trådløst internet til alle rum. Værelser starter ved $ 70 US fra 2010.







Hotel Ostello Campidoglio Torino



Via Corio 11



Torino, Italien



011-39-011-77-65-808



hotelcampidoglio.it Hotel Artua «SolferinoSituated i en smuk bygning fra slutningen af ??det 19. århundrede, Hotel Artua 'Solferino er et behageligt og praktisk sted at hvile ved slutningen af ??en dag på at udforske Torino. Bygningen har store trædøre med messing dørhåndtag og sirlige ironwork langs rækværket og elevator porte. Bygningen er bekvemt placeret i det gamle område af byen. Hotellet tilbyder morgenmad for $ 7 US, parkering for $ 13 amerikanske og internetadgang for $ 4 US en time fra 2010.







Hotel Artua 'Solferino



nej. 3, Torino, Italien



011-39-011-517-53-01



hotelartuasolferino.it

0 comments: