Attraktioner i Santa Ponsa, Spanien

Santa Ponsa er på den spanske ø Mallorca.Santa Ponsa var ikke mere end en rolig fiskerby det ikke længe siden, men i dag denne lille by på De Baleariske ø Mallorca modtager et stort antal besøgende i de varmere måneder. Britiske borgere i særdeleshed igen denne spanske ø i et andet hjem hver sommer. Golf Santa Ponsa 1Santa Ponsa har mange muligheder for golf elskere. Et af de mere populære kurser er Golf i Santa Ponsa jeg, en par 72 bane, der tilbyder en af ​​de længste huller i Europa. Det er en hyppig host mødested for professionelle turneringer indenlandske og internationale. Besøger golfspillere kan teste deres evner at navigere indfødte flora og fauna, bunkers og adskillige vandhazarder, hvoraf den ene er helt omgiver et hul, bortset fra en lille dæmning. Dette kursus er populært hos royalty. Tidligere besøgende omfatter medlemmer af den kongelige familie i Spanien, England, Sverige og Luxumbourg.







Club de Golf Santa Ponsa



Av. Golf S / N



07180 Santa Ponsa



Calvia, Mallorca



Spanien



011-34-971-699-064



habitatgolf.es Aqualand MagalufThe Aqualand Magaluf er en del af Aqualand kæde af parker og en stor attraktion for familier at besøge Santa Ponsa. Denne enorme vandland er åben fra maj til oktober og byder på forlystelser for alle lånere, fra gys forlystelser for teenage spændingen asylansøgere ned til mere rolige forlystelser for småbørn. Rides omfatter vandrutschebaner med spring dråber til de modige, brede slange slides for to eller flere personers og fuldt lukket rør dias, hvor gæsterne flyve langs i svagt lys. Aqualand tilbyder også et dyk viser i et western tema hvor dykkere spring fra så høj som 98 fødder.







Aqualand Magaluf



Carretera Cala Figuera



07182 La Porrasa



Magaluf, Mallorca



Spanien



011-34-971-131-336



aqualand.es Leap off bagsiden af ​​båden under en pause på en katamaran tur. Afgår fra Julemanden Ponsa på 11am, Katamaranen færger passagerer gennem omkring indløb i løbet af fire timer. Gæster kan nyde sangria og en frokostbuffet, mens du lytter til levende musik. Sent i turen besætningen forankrer katamaran så passagerer kan snorkle eller bade. Alternativt kan katamaran tilbyder tre dæk til at udforske, områder til solbadning og butikker.







Santa Ponsa Catamaran



klik-mallorcadotcom Fiestas de Rei en JaumeThe Fiestas de Rei en Jaume er en årlig begivenhed i Santa Ponsa begynder enten i slutningen af ​​august eller begyndelsen af ​​september, og kører i to uger. Arrangementet fejrer 1299 erobring af Mallorca af Kong Jaime over maurerne. Højdepunkterne omfatter en parade, middelalderlige markedet, live koncerter, fyrværkeri og en reenactment af kampene i tre faser bevæger sig fra Playa Grande og Calo d'en Pellicer Beach til den sidste scene i Santa Ponca Beach.

0 comments: