Weekend Ture til Edinburgh med bil Fra Belfast

Edinburgh hilser besøgende fra hele verden.Uanset om dine interesser er golf, vandring, historie eller shopping, en weekend kører tur fra Belfast til Edinburgh tilbyder en mulighed for at nyde dine foretrukne forfølgelse. Belfast ligger på den nordøstlige af Nordirland og Edinburgh ligger på Skotlands østkyst. I fugleflugtslinje, afstanden mellem de to er omkring 150 miles, og med færgen turen, turen tager seks til syv timer, men du vil finde masser kan se og gøre vejen til at splitte rejsen op. Golfspillere 'WeekendYou kan starte din rejse med færgeforbindelse mellem Belfast og Stranraer om Skotlands vestkyst. Stena Line tilbyder to kategorier af færge tjenester via en højhastigheds fastcraft med en rejsetid med to timer eller sine to super færger, med rejsetid tre timer. Når du er i Stranraer, besøge den 18-hullers championship kursus hos Stranraer Golf Club. Beliggende på bredden af ??Loch Ryan, 6.308-yard kursus, designet af kendte golfspiller James Braid I 1950, tilbyder udsigt over søen til Ailsa Craig og øen Isle of Arran.







Den næste del af turen tager dig til Haggs Castle Golf Club i Glasgow, hvor 6.426-værftet kurset har været vært for en europæisk Tour spillested og den skotske PGA Championship. Mens Edinburgh området har masser af golfbaner, såsom Murrayfield og Royal Burgess, vil sande aficionados af sporten ikke ønsker at gå glip af muligheden for at køre 40 minutter til hjemmet af golf, Royal og antikke Club i St. Andrews, som også er stedet for British Golf Museum. Shoppere »WeekendThe kører mellem Stranraer og Edinburghs tager cirka tre timer og er ligetil og godt skiltet. Når de forlader Stranraer Havn, følg skiltene til A77 to Ayr for omkring 50 miles, og derefter tage M77 mod Glasgow. Drive 17 miles og tage M8 til Edinburgh. Du vil køre 50 miles mere før set pejlemærker for Edinburgh attraktioner. Princes Mall Shopping Centre er placeret ved Princes Street og parkering er til rådighed på gaden på Market Street eller på en parkeringsplads i New Street. The Mall tilbyder 25 butikker, herunder KOOKAI og pakhuse dametøj og Xile denim butik.







Royal Mile under Edinburgh Castle tilbyder også nogle shopping muligheder, herunder Geoffrey Kiltmakers, Kinross kashmir, Nøddeknækkeren jul butik, Tappit Hen smykker og pewterware og Carson Clarke antikke geografiske kort og søkort. Historie Lovers 'WeekendHistory entusiaster vil finde masser at vække deres interesse i Edinburgh. Beliggende på toppen af ??en uddød vulkan, Edinburgh Castle dominerer byens skyline. En kongelig borg har besat stedet siden det 12. århundrede, selv om nogle af de eksisterende bygninger fra før det 16. århundrede - med undtagelse af Edinburghs ældste bevarede bygning, St. Margaret's Chapel, som daterer sig til det 1200-tallet. Besøgende strømmer til slottet året rundt, men Augusts Edinburgh Military Tattoo tiltrækker turister til Esplanade for opførelser af rør og tromler af skotske regimenter.







Stående ved bunden af ??Royal Mile, paladset Holyroodhouse er den officielle skotske residens for monark, Dronning Elizabeth II, som besøger Skotland hver sommer. Slottet har været en kongelig residens siden det 15. århundrede.







Beliggende med den gamle bydel, Greyfriars Kirkyard is en fredelig church gård, komplette med eget Poltergeist legenden Bloody MacKenzie. Gråbrødre er også kendt for historien om bodysnatchers Burke og Hare og af Gråbrødre Bobby, the Terrier, vogtede over sin herres grav i mere end 14 år, før hans egen død i 1872.

0 comments: