Tysk Rhinen Cruises

Krydstogter langs Rhinen give passagererne mulighed for at nyde udsigten.Rhinen er omgivet af historiske slotte, vinmarker og fæstninger, som kan nydes fra et krydstogtskib. Visse krydstogter, som dem der tilbydes af Europe River krydstogter, give passagererne mulighed for chancen for at udforske nærliggende byer for et par timer. Andre krydstogter, såsom romantiske Lorelei, er designet med par i tankerne. Amsterdam til BaselThis krydstogt samler passagerer op i Amsterdam i Holland og tager dem gennem Köln og Heidelberg i Tyskland, Strasbourg i Frankrig og endelig Basel i Schweiz. På otte dages krydstogt stopper i hver by og en tour guide tager besøgende rundt hovedattraktionerne. Rejsende har mulighed for at besøge historiske slotte i Koblenz, den gotiske katedral i Köln, byen Worms, Heidelberg slot og centrum af Strasbourg, en UNESCO World Heritage Site. Måltider og drikkevarer om bord på krydstogtskibet er inkluderet, samt aftenunderholdning og gratis brug af cykler.







Europa-floden Cruises



011-44-1756-706529



cruisingholidaysdotcon CastlesFor passagerer, der nyder at vandre rundt slotte, er dette krydstogt er ideel. I løbet af en eller to dage rejsende får at se seks forskellige slotte. Krydstogt afviger fra den maleriske by Boppard, berømt for sit julemarked, og tager de besøgende forbi fjenden slotte Sterrenberg and Liebenstein samt Rheinfels Fortress, blandt andre. Passagerer kan standse ud i Oberwesel, en by med en lang vinfremstillingen historie vinsmagninger og en klatre op ad bymuren er mulige.







Rhinen Vacation Package



Romantisk Rhinen ValleyCouples kan nyde dette krydstogt, der starter ud i Strasbourg og omfatter en cocktail aften og middag på den første nat. Passagerer se mange historiske byer på rejsen samt have fritid med at udforske. Når skibet ankommer til Koblenz, kan passagererne besøge områdets slotte og vingårde. Måltider om bord er inkluderet.







Euroriver Cruises



800-543-4504



eurorivercruisesdotcom Romantisk LoreleiThe Lorelei Rock er populært for passagerer, som rejser langs Rhinen. Klippen selv er rig på historie og krydstogt også rejser forbi slotte, borge og vinmarker. Levende musik og dans finder sted om bord på skibet hver nat, det cruise kører også på New Year's Eve.







Bingen Ruedesheimer



011-49-6721-14140



Bingen-ruedesheimerdotcom

0 comments: