Billige Rejser til Island

Island har det laveste befolkning i et europæisk land, hvilket gør det hjem til en overflod af uberørt natur landskaber.Island er et land, der tilbyder rigelig naturlig og eventyr udflugt muligheder, hjem til mudderpøle, gejsere, gletsjere og vandfald. I løbet af vintermånederne, kan de rejsende se nordlys fra flere forskellige steder, mens sommermånederne tilbyder en varm og frodig miljø ideel til rejser. Populære destinationer omfatter hovedstaden Reykjavik, og den berømte Blå Lagune. Omkring IcelandAround Island er en pakkerejse, der udforsker den naturlige vidundere Island i løbet af en syv-, 10 - eller 13-nat pakkeløsning. Den første og sidste nat på turen er i Reykjavik, og afhængigt af længden valgte turister kan rejse enten en kort cirkel eller hele øen. Omkring Island er en selvstændig drevet tour, der giver mulighed for rejsende at tilbringe så lidt eller så mange penge som de vælger, og med mulighed for rejsende at udforske i deres eget tempo. Større naturskønne muligheder omfatter Strokkur varme kilder, vandfald, og nationalparker. Rejsende vil modtage en detaljeret rute og kort på den første bolig, samt et telefonnummer i tilfælde af nødsituationer.







IcelandTotaldotcom



354-412-4444



icelandtotaldotcom Northern Lights City BreakThe Northern Lights City Break Turen er placeret i Reykjavik, den nordligste hovedstad i verden, og en ideel beliggenhed for at se nordlys mellem oktober og april. Denne ferie inkluderer overnatning i Reykjavik og en Northern Lights rundvisning i den rejsendes valg, ledsaget af en ekspert guide. Dages tur muligheder omfatter nordlys Mystery Tour, som tager rejsende ind i den mørke landskab at se lys, eller nordlyset og hummer turné, der omfatter udsigt over Northern Lights sammen med en seafood middag. Nordlyset og Hummer Turen er en jeep tur, der kræver et ekstra gebyr ud over gebyr for standard Northern Lights Mystery Tour.







IcelandTotaldotcom



354-412-4444



icelandtotaldotcom Vinter WellnessThe Vinter Wellness tur er en forfriskende tur til Reykjavik for en afslappende tre-dages ferie med eventyr udflugt muligheder. Rejsende vil have mulighed for at nyde den Lauge Spa, et sundheds-og spa-resort, der byder seks forskellige spa og dampbade, boblebade fyldt med varmt og koldt underjordisk havvand, og et afslapningsrum med en centralt placeret pejs. Også medtaget i ferien pakke er en jeep tur af nordlys, shopping, sightseeing og en tur til Blue Lagoon, en lagune der ligger i midten af ​​en lava felt, der er rygter om at have magiske egenskaber.







IcelandTotaldotcom



354-412-4444



icelandtotaldotcom

0 comments: