Oder Hoteller

Opkaldt fuldstændigt som Frankfurt an der Oder, Oder er en by beliggende i Østtyskland. Det ligger på den vestlige bred af Oder-floden, som er den anden største flod tømme ud i Østersøen. Hvis du tilfældigvis gå rundt i hele byen broen, vil du indtaste en polsk by, Slubice, på bare 10 minutter. Oder tilbyder mange hoteller til besøgende, som planlægger at rejse til Østeuropa eller medfører væsentlig Germain byer som Berlin, Dresden eller Leipzig. Ramada Hotel Frankfurt-OderThe Ramada Hotel Franfurt-Oder funktioner værelser, suiter, og boarding værelser. Hotellet tilbyder også en række forskellige faciliteter, herunder en rekreative område med en sauna, solarie og fitness center, samt møde og event-faciliteter. Der er en restaurant, der tilbyder en regional og internationale retter og brunch på den første søndag i hver måned, og en bar, der tilbyder et flot udvalg af drikkevarer, herunder lokale øl. Der ligger i bydel Lichtenberg, hotellet ligger kun en 10-minutters kørsel fra centrum af Frankfurt Oder, hvor man kan besøge bygninger som Brick gotiske eller Skt Marien Church. De ansatte er flersproget.







Ramada Frankfurt Oder



Turmstrasse 1



15234 Frankfurt (Oder), Tyskland



49-335-55650



ramadadotcom City Park HotelLocated i byen Kleist Frankfurt an der Oder, City Park Hotel tilbyder 90 værelser, alle indrettede og udstyrede med bekvemmeligheder såsom radio, telefon og satellit-tv. Hertil kommer, er der også en multi-funktionelle møde gulv med fire mødelokaler, samt en restaurant, Bistro, der serverer morgenbuffet på hverdage og en lang sovende morgenmad på helligdage. Hotellets lobby serverer frisk øl og mange forskellige drinks. Lokale attraktioner omfatter Kleist Forum, Ziegenwerder europæiske haven og byen broen mellem Frankfurt (Oder) og Slubice.







City Park Hotel



Lindenstrasse 12



15230 Frankfurt (Oder), Tyskland



49-0-335-5532-0



golfklub-hotel.de Hotel GallusThe Hotel Gallus tilbyder 23 værelser, alle udstyrede med satellit-tv, telefon og analog modemforbindelse. Det er inden for gåafstand fra centrum af byen. Lokale attraktioner omfatter Kleist Museum, European University og Frelseren Kapel. Hotellet er også nær den historiske Kleist Park. Small Cinema Frankfurt (Oder) og Theater i Latter er både omkring en halv mil væk.







Hotel Gallus



Fürstenwaider Str. 47



15234 Frankfurt (Oder), Tyskland



49-0-335-56150



hotel-gallusdotcom

0 comments: