Madlavning Tours i Italien

Pasta er en af ??de vigtigste ingredienser i det italienske køkken.Alle har prøvet mindst en gang om pizza eller en varm skål pasta. Den italienske køkken har spredt sig i alle hjørner af verden, og du kan smage sine retter næsten overalt. Hvis du er passioneret omkring italiensk mad, tage en madlavning tur i Italien vil tilbyde dig chancen for at smage lækre retter tilberedt efter originale opskrifter. Du kan også lære madlavning tips. En fødevare Lover's eventyr i BolognaThis seks dages tur introducerer besøgende til delikatesser af den italienske køkken. Efter landing i Bologna, vil du deltage i en velkomst middag med traditionelle retter fra området. Næste dag, vil du besøge en aromatisk urtehave og en fabrik, der producerer duge med traditionelle dekorationer. Den tredje dag vil bringe en rundtur i Ravenna og madlavning lektioner om pasta fra en kok i regionen. Næste dag, et besøg til en familie-kooperativ vil vise dig, hvordan parmigiana ost og balsamico eddike er fremstillet og anvendes i køkkenet. Et besøg i Bologna markedet vil lære dig at vælge forskellige ingredienser, og om eftermiddagen, vil du have chancen for at lave mad i køkkenet på en italiensk familie. Prisen på den tur inkluderer en engelsktalende guide og tre måltider om dagen. Pr. oktober 2010 er prisen for turen $ 3.190 per person baseret på dobbeltværelse.







En Food Lover's eventyr i Bologna



Det internationale køkken



330 N. Wabash Ave.



Suite # 2613



Chicago, IL 60611



312-467-0560



theinternationalkitchendotcom Cook SicilyThis tre-dages madlavning tur vil gøre dig fortrolig med opvasken fra den sydlige del af Italien. Gruppen mødes i Syracuse eller Catania, og overføres derefter til Ragusa. I den første dag, vil du lære hvordan man forbereder cremet cannoli, og du vil nyde lokale retter i en trattoria (italiensk casual restaurant). Den næste dag vil du gå til en gård nær Ragusa, hvor under tilsyn af kokke, vil du forberede pasta fra lokale råvarer. Efter frokost, kan du gå på en kort tur til havet. Du vil tilbringe den sidste dag i byen Modica, hvor man kan finde ud af hvordan man kan forberede mørk og krydrede chokolade. Prisen for turen, fra oktober 2010, er 1.475 $, er baseret på seks til otte personer, og der er rabatter til rådighed for større grupper.







Italiensk Connection



Walking & Madlavning Tours



11.825-11B Ave.



Edmonton, Alberta



Canada, T6J 7E3



800-462-7911



italian-connectiondotcom Casa ItalianoThis syv dages rundtur i Toscana har seks overnatninger i rustikke steder, gourmet morgenmad hver morgen, madlavningskurser (hver slutter med frokost eller middag) og fem eventyr udflugter til lokale vingårde og markeder. Udover at få tip om den italienske køkken, vil du besøge flere historiske steder, herunder en etruskisk Necropolis, the Bolsena Sø, Terme dei Papi, og du vil tage en tur til Tarquinia. Alle madlavning kurser er overvåget af en certificeret kok og omfatter lektioner om pasta, krydderier, særlige oste og kødretter, is og chokolade. Ture til lokale leverandører og markeder er tilgængelige, giver dig chancen til at stifte bekendtskab med de lokale råvarer. Prisen for turen er 2.200 $, som i oktober i 2010.







Marlin Rejser



Gourmet Safari



550 Lansdowne St. West



Peterborough, ON K9J 6x2, Canada



705-748-6200



gourmetsafaridotcom

0 comments: