Vin Tours i Firenze, Italien

Vin Turene er en handy måde at udforske kultur FlorenceFlorence ligger i hjertet af Italiens Toscana, berømt for sine fine vin og mad. Byen selv har mange turistattraktioner, herunder Uffizi Gallery, Boboli Gardens og Ponte Vecchio. En vin tur i Firenze og omegn er en lejlighed til at prøve den mad, vin og kultur, som de lokale nyder godt af. Ture kan ordnes i et par timer eller over flere døgn. Tuscan Wine ToursTuscan Vin Tours tilbyder planlagt og private vin ture i regionen, picking up i Firenze. Private ture kan arrangeres for partier som helst dag i ugen. Chianti Classico er en en-dages rundrejse i området syd af Firenze. Du vil besøge middelalderlige by Castellina til en morgen smagning af olivenolie, eddike, før du besøger tre vingårde for smagninger. Frokost vil blive inkluderet, eventuelt i en af ??de vingårde.











Toscanske Vin Tours



Via dell'Agnolo



50122 Firenze, Italien



011-39-333-722-9716



toscansk vin-toursdotcom Kælder ToursCellar Tours tilbyder en syv-dages Luksus Vin Tour of Florence. Pakken indeholder transport med Mercedes bus, tosproget tour guide, gourmetrestauranter, gå ture i Firenze og Siena og et besøg på Uffizi Gallery. Du vil nyde VIP vinsmagninger In Chianti, Montalcino, Bogheri og Maremma sammen med et besøg på en oliven olie ejendom. Denne tur tilbyder fire overnatninger på fem-stjernede hoteller og to nætter på fire-stjernet logi. Finalen er en afskedsmiddag med gourmet menu og premium vine.







Kælder Tours



Kælder smagninger SL



C / O Zurbano 45, 1. sal



28010 Madrid, Spanien



011-310-496-8061



cellartoursdotcom Le Baccanti ToursLe Baccanti's Firenze Vinsmagning Tour er en tre-timers tur fra centrum af Firenze. En ekspert vin guide vil føre dig rundt i byens vinbarer, smage vine og prøvetagning lokale mad specialiteter. Du vil lære om historie Firenze og opdage de små vinbutikker fundet i side stræder rundt omkring i byen. Turen inkluderer ledende smagninger af to toscanske hvidvin og to toscanske rødvine. The smagninger er ikke inkluderet i turens pris og vil afhænge af udvalgte vine.







Le Baccanti Tours Ltd



Via Benedetto Naldini, 23



Tavarnelle Val di Pesa (FI), Italien



011-39 -055-8065046



lebaccantidotcom Prestige RentOne dages ture i Chianti regionen med Prestige leje findes i luft-conditioned køretøjer med en engelsk-talende chauffør. Stige fra Firenze er på 9 er dig vil besøge slottet Verrazzano med en valgfri rundvisning i haven og vinkældre. The Tour derefter besøger Chianti landsbyer Panzano and Castellina, før du stopper for en vinsmagning i Rocca delle Macie vingård.







Prestige leje



Via della Saggina 98



50145 Florence, Italien



011-39-333-842-2047



prestigerentdotcom

0 comments: