Romantiske hoteller i Florence

Firenze, Italien, tilbyder nogle af de mest romantiske steder at bo for par søger efter en mindeværdig ferie destination. Florence hoteller og resorts rettet mod mennesker, som er i kærlighed og ofte giver særlige priser og pakker kun for to personer. Desuden, hvis folk rejser sammen i byen, særlige faciliteter turn-down service, reservationer, og aktiviteter er til rådighed for dem. Grand Hotel Villa MediciThe 100-værelse Grand Hotel Villa Medici har tiltrækning af en malerisk udsigt over byen Firenze fra sin top-etages hotel vinduer. Den øverste etage værelser har også private terrasser, og Penthouse Suite har en jacuzzi pool og en stor terrasse.







Et populært element i enhver romantisk hotel er restauranten. Grand Hotel Viila Medici har to restauranter har specialiseret sig i toscanske køkken. I Lorenzo de 'Medici, er atmosfæren beskrevet som "intime og raffinerede."







Andre faciliteter omfatter Jockey Bar, som giver en afslappet atmosfære til sine besøgende. Yderligere mulighed for at slappe af, kan findes på on-site Sina Fitness Club, med sauna og tyrkisk bad tilbyder romantiske par yderligere luksus.







Grand Hotel Villa Medici



Via Il Prato, 42



50123 - Firenze (FI)



+39 055 277171



sinahotelsdotcom / eng / villa_medici_hotel / wellness.htm Villa La MassaVilla La Massa er en 16. århundrede bolig med antikke møbler. Hotellet tilbyder sine gæster 37 værelser og 10 suiter, der alle er let skelnes fra hinanden. Siden modernisering af hotellet i 1948, har mange berømtheder og berømte mennesker boede her, herunder Richard Burton, Winston Churchill, Clark Gable, Barbara Hutton, Elizabeth Taylor og David Bowie.







On-site restaurant hedder Verrocchio. Den består af en indendørs spisesal nedenunder en hvælvet loft. Dette loft er støttet af to solide gammel sten kolonner. En terrasse med udsigt over Arno og giver udsigt over Rufina Hills.







Andre faciliteter inkluderer on-site tennisbaner, et fitnesscenter og en udendørs swimmingpool. En romantisk par kan shoppe eller tilbringe dagen med at besøge museer og vil finde masser af muligheder for spisning, der nyder vingårdsture, eller gå til en aften ud på teatret.







Villa La Massa Hotel



Gennem Della Massa, den 24



Firenze-Candeli, FI 50012



fivestaralliancedotcom / luksus-hoteller / Florence / villa-la, Massa Villa San MicheleVilla San Michele ligger kun et par minutter fra centrum af Firenze. Det besidder en smuk have der omgiver hotellet, som kan ses fra de fleste af hotellets 45 værelser.







Villa San Michele har en on-site restaurant, bar, og en swimmingpool. Par kan nyde endvidere aktivitet på de mange tennisbaner beliggende i nærheden. Yderligere aktiviteter, der ægtepar kan nyde sammen inkludere shopping og ballonflyvning for en unik udsigt over byen.







Villaen San Michele



Via doccia 4, Fiesole



Firenze, 50014



fivestaralliancedotcom / luksus-hoteller / Florence / villa-san-Michele

0 comments: