Krydstogter går fra Sicilien

Sicilien er rig på kultur og historie og er et fantastisk sted, hvorfra at fange et krydstogtskib.Sicilien er øen byen på den sydlige spids af den italienske kyst, nær toppen af ??"boot." Tage del i en middelhavskrydstogt, der omfatter Sicilien som destination er ideel for at besøge den berømte by rig på mad og kultur, mens du stadig er i stand til at se resten af ??landet også. Afhængigt af krydstogt kan du også besøge andre lande i nærheden Sicilien i Middelhavet. MessinaThe havn Messina, et større by på Sicilien, kaldes "" naturlige indgang til Sicilien "" af CruiseinLuxurydotcom og er placeret i den nordlige ende af Messina-strædet. Skibe dock og orlov fra Primo Settembre molen. Luksus Cruise Liner dock er bekvemt beliggende nær centrum i Messina. På grund af sin nærhed til byens liv, er transport enkel, som taxi og hestevogne til rådighed for transport til og fra havnen. CruiseinLuxurydotcom anbefaler studehandler prisen på et krydstogt, før de forlader fra denne port, da omkostningerne er ofte forhandles.







I Italien Online, som ejes og drives af ord i billeder, Inc., tilbyder dages krydstogter fra Messina.







Ord i Billeder, Inc.



1028 South Alfred St.



Los Angeles, CA 90035-2502



877-655-9221



initalydotcom PalermoPalermo, hovedstaden i Italien, også er bekvemt placeret på en bugt, hvilket gør krydstogter let tilgængelige. Den nordlige kyst bugten er halvmåne formet og en populær destination for krydstogter. Luksus krydstogtskibe havnebassin fra denne havn og byens byliv er en 10-minutters kørsel. Taxa's til og fra byen er nemt tilgængelige fra denne dock placering. Denne port er rig på historiske steder og kulturelle køkken før eller efter dit krydstogt dokker.







I Italien Online som ejes og betjenes af ord i Billeder, Inc., tilbyder dages krydstogter ud i Palermo.







Ord i billeder, Inc.



1028 South Alfred St.



Los Angeles, CA 90035-2502



877-655-9221



initalydotcom SorrentoAs den sicilianske by Sorrento ligger i klipperne på Sicilien, byens havn ligger ca 15 minutter ned ad bakke fra byen ud af Marina Piccola. Ifølge to CruiseinLuxurydotcom, nå passagererne kysten med skibets bud. På grund af den tætte nærhed til byen Sorrento, kan luksus krydstogtskib passagerer nemt nå byen i stedet for gå via taxaer og minibusser, som er til rådighed for rejsende og turister.







Cruise in Luxury, et afdeling af Atlantis Cruising, tilbyder krydstogter af Sorrento.







Atlantis Cruising



16 Brook Parade



Chigwell, Essex, UK



020-8559-9007



cruiseinluxurydotcon / about.php.

0 comments: