Vandlande i Tyskland

Beliggende i Vesteuropa, Tyskland attraktioner omfatter Neuschwanstein Castle, Brandenburger Tor og resterne af Berlinmuren. Oktoberfest afholdes hvert år i Tyskland, som er en stor fair, der tilbyder dans, udstillinger, forlystelser, mad og musik. Besøgende til landet vil finde masser af aktiviteter, herunder forskellige vand parker og svømning områder. Vandet parker er fremragende for familier, der søger fysisk aktivitet. Tropisk IslandAccording to resorts hjemmeside, den tropiske ø er den største vandland i Europa. Parken er unik fra andre parker. Den er udstyret med verdens største indendørs regnskov og verdens største tropiske spa og sauna site. Besøgende, der ønsker at overnatte i parken kan bo på et af de lejrpladser eller feriehytter, der tilbydes inden for de udvej. Tropical Island tilbyder shopping, en 88-fods vandrutschebane, en doven flod, swimming pools, strande og en fitnessklub. Parken er åben dagligt fra 09:00 til 01:00







Tropical Island



Tropical-Islands-Allee 1



15757 Halbe, Deutschland



035477-604444



tropisk-islands.de WaterworldWaterworld er en spa og vandland, der indeholder en fitness klub og et stort område for børn at lege. Børnenes Adventure Land er pirat tema med en pirat skib at watersides og huler at udforske. Anden udvej faciliteter omfatter en stor udendørs swimmingpool med vandfald og masser af området for at solbade. Du kan også ride på bølgerne i den bølge pool eller flyde ned ad dovne floden og slappe af.







Vandverden



Lichtscheider Straße 90



42285 Wuppertal, Deutschland



0202-553605



Bergische-sonne.de Bad Seedamm AG, AlpamareAccording to the Alpamare hjemmeside, den udvej er den største indendørs badeland Europa. Du vil finde 10 forskellige vandrutschebaner for børn i alle aldre til at nyde. Shop i de resorts svømme butikken året rundt for badetøj, håndklæder og andre strand påklædning. Solbad i en af ​​de 200 græsplænen stole med udsigt over de schweiziske Alper. Du kan også nyde et måltid på en af ​​de to restauranten. Menupunkter omfatter pizza, friske salater, drikkevarer, is og sandwich. Parken er åben året rundt og driftstimer afhænger af sæsonen.







Bad Seedamm AG, Alpamare



Gwattstrasse 12



8808 Pfäffikon SZ, Schweiz



055 415 15 15



alpamare.ch?

0 comments: