Hoteller i La Maddalena, Sardinien

Svømme i det azurblå vand, mens ferie i La Maddalena.La Maddalena er en ø i Middelhavet i det nordlige Sardinien, ud for vestkysten af ??Italien. Turister er tiltrukket til sin flossede granitklipper og mange af strande, herunder Cala Francese and Bassa Trinita strandene. Vacationers til øen, lige nord for Sardinien, kan du besøge piazza Umberto I og Casa di Garibaldi Museum, eller tage en bådtur eller ridning tur øen rundt. Hoteller i La Maddalena tilbyder en vifte af indkvartering og faciliteter på stedet, herunder tyrkisk bad, infinity-kant puljer og dykke centre. Hotel Cala LungaLocated om kystlinje bugt Porto Massimo, er Hotel Cala Lunga omgivet af hvide sandstrande og Cerulean blå vand. De 70 overnatning tilbyder en Middelhavet stemning med moderne møbler, farvet keramiske fliser overalt og havudsigt. Udenfor hotellet, kan gæsterne lounge swimmingpoolen og vandmassage pools eller deltage i på en organiseret tennis spil. En række af latinsk dans klasser er til rådighed på hotellet, herunder Salsa, Mambo og Mazurca dans. Familien og mini klubben tilbyde organiserede aktiviteter, herunder vand spil og danseundervisning og teater programmer.







Hotel Cala Lunga



Località Portomassimo



La Maddalena 07024



Sardinien, Italien



011-39-81-598-0575



aurumhotels.it Hotel ExcelsiorLocated midt i byen La Maddalena, Hotel Excelsior tilbyder 24 gæsteværelser indkvartering, herunder junior familie og suiter, og dobbeltværelser. Suiter på hotellet kommer med en separat opholdsstue og eget bad med en to-personers spabad og separat vandfald bruser. Gæster kan nyde morgenmad på hotellet og cocktails på Excelsior terrasse. Til udendørs nydelse, ligger hotellet inden for en 10-minutters gang fra stranden, hvor gæster kan svømme, sejle og vand-ski.







Hotel Excelsior La Maddalena



Via Amendola nr. 7



La Maddalena 07024



Sardinien, Italien



011-39-789-721-047



excelsiormaddalenadotcom La Maddalena Hotel & Yacht ClubLa Maddelena Hotel og Yacht Club, som ligger på Arsenale La Maddelena havn, er blot 165 meter fra stranden. Gæsten værelser på hotellet omfatter superior og deluxe værelser, og udøvende magt og junior suiter, alle med udsigt over havet eller en anlagte park. On-site faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool og et fitness center med personlige trænere. Spaen er udstyret med tyrkiske bade, økologisk, finske og naturlægemidler saunaer og behandling lokaler til en række forskellige massage tjenester. Gæster på hotellet kan tage lektioner i sejlads, windsurfing, kitesurfing, vandski og dykning. Ridning eller sejlsport er også tilgængelige i nærheden. Hotellets restaurant serverer lokale og internationale retter, og baren serverer cocktails og andre drikkevarer i en lounge med udsigt over havet. Særlige begivenheder kan være vært i hotellets over vand Congress Centre, en all-glas struktur med fem mødelokaler med plads til op til 300 mennesker.







La Maddalena Hotel & Yacht Club



Piazza Faravelli



La Maddalena 07024



Sardinien, Italien



011-39-789-79427



lamaddalenahycdotcom

0 comments: