Ture i Europa Fra Italien

Venedig, Italien er et af mange europæiske ferie destinationer.Touring Europe tilbyder et væld af muligheder, et kontinent er sammensat af 50 selvstændige stater, 27 af dem er også medlemmer af Den Europæiske Union (EU). Selv om det er den anden mindste kontinent i hele verden, de forskellige landskaber lige fra bjergrigt terræn til varierede hav og vand fjerskafter. Europa er også hjemsted for ferie destinationer som Paris, Frankrig; nogle europæiske ture er tilgængelige, der afviger fra Italien. CosmosCosmos ture har den europæiske ferier tilgængelig i Irland, Frankrig og Skandinavien, for at nævne nogle få. Mere specifikt Cosmos har to europæiske ferier, der afviger fra Rom. Den italienske & Grækenlands udflugt omfatter 13 dages rejse fra Rom til Athen, Grækenland og byer som Firenze, Venedig, Olympia og Mykene. Højdepunkter kan nævnes guidede ture i Rom, Firenze, Mykene og Athen. Morgenmad og middag stilles til rådighed i fire dage og bare morgenmad på de andre. Indkvartering er både første klasse og overlegen turist-klasse hotel som Caravel i Rom og Flisvos i Tolon.







De andre europæiske tour fra Italien mulighederne i Cosmos er den italienske & Grækenland med tre-dages krydstogt. Efter din ankomst i Athen, nævn du din krydstogtskib i Mykonos og cruise de græske øer med destinationer som Kreta og Santorini.







Cosmos



5301 South Federal Circle



Littleton, CO 80123



800-276-1241



cosmosdotcom GlobusGlobus har også to muligheder for europæiske ture der afviger fra Italien kaldet Væsentlige Europa og bedste af Italien & Frankrig rejser, både afgår fra Rom. Væsentlige Europa varer 12 dage, i de første fem som omfatter rundvisninger i Rom, Firenze og Venedig. Dage seks gennem ni begynder med rejser forbi Milano og Comosøen, og slutter op Lucerne og Paris med de sidste tre døgn bliver brugt i Paris London.







Det bedste af Italien-Rundfarten giver dig mulighed for at turnere forskellige destinationer i Italien for syv og en halv dage og Nice, St. Paul de Vence side og Paris, Frankrig for de resterende tre og en halv dag. For et ekstra gebyr, er unikke udflugter til rådighed ved hver destination som en kongelig middag med en prins i Firenze og spise på Moulin Rouge i Paris.







Globus



866-755-8581



globusjourneysdotcom Tours4FunEuropean ture, som fraviger Rome er også tilgængelige fra Tours4Fun der har syv dage Italien, Schweiz og Frankrig bustur. Pakket med mange destinationer, ud over Rom, er der 13 andre lokaliteter besøges. I de to første dage, du turné attraktioner i Rom, Vatikanstaten, Firenze, Pisa og Genova som St.Peterskirken og en spadseretur i Florence. Den tredje dag indeholder et tur langs Middelhavet til Monaco, et besøg på et casino i Monte Carlo, afslappende nær stranden i Cannes, og en overnatning i Avignon. Dage fire og fem er brugt i Avignon, Paris og Luzern og dag seks og syv ture Milano, Verona og Venedig med dig afgang fra Rom.







Tours4Fun



77 Las Tunas dr, Ste. 203



Arcadia, CA 91007



626-389-8668



tours4fundotcom

0 comments: