Nat europæiske Cruises

Cruise Europe natten og nyde elegant middage, livlig underholdning og en fantastisk udsigt.Under rejse i Europa tilbyder mange muligheder at turnere nogle af de mest kendte floder i verden. I århundreder var floder super landeveje rejse i Europa. Folk bygget deres liv langs floderne, som giver vand, mad og en måde at rejse og flytte varer fra et sted til et andet. Gamle og moderne byer langs bredden i de europæiske vandløb. Sammen med et kig på historien, kan europæiske nat krydstogter omfatter middag, drinks og underholdning og alle er rimeligt prissat. Budapest Donau CruisesThe Donau er en af ??de smukkeste floder i Østeuropa. Budapest Sightseeing Tours tilbyder guidede nat floden Donau krydstogter for små grupper af rejsende. Turene afholdes på engelsk and include sightseeing nogle af de de kendteste steder i Budapest. Middagen cruise begynder, når rejsende afhentet på deres hotel og pendlet til Dock, hvor de går om bord en stor, velindrettet fartøj til middag og en to timers sejltur ned ad Donau. Under middagen, er gæster behandlet til at leve ungarsk musik og traditionelle danse. Middagen består af en buffet med salater, hovedretter, mange forskellige småretter, desserter, oste og et glas champagne. Ifølge til Budapest Sightseeing Ture, de krydstogter forlade anløbe 20:00 hver mandag, onsdag, fredag ??og søndag fra april til oktober. Pr. oktober 2010 er omkostningerne omkring 74 dollar per voksen i middag, eller omkring $ 49 uden middag.







Budapest Sightseeing Tours



6 Aranykéz Street, 9. etage 123



1052 Budapest, Ungarn



011-36-1-212-3131



budapestsightseeingtoursdotcom Paris Seinen CruiseThe Seinen løber gennem midten af ??by Paris, og leverer transport, vand og mad til befolkningen i byen. Fordi den første menneskelige landsbyen blev bygget på Seinen flere end 2.000 år siden, Paris sejltur på Seinen af ??Marina de Bercy rejsebureau som en historisk pilgrimsfærd for rejsende. Rejsende nyde strålende lys seværdigheder og lyde fra Paris natten fra Seinen. Spise både er elegant indrettede med fine linned, blomster på bordene, krystal og en rig træ dæk. Ifølge til Marina-de-Parisdotcom, den tidlige middag cruise begynder kl 6:15 og varer en time og 15 minutter. The 08:00 Turen varer 2 timer og 15 minutter. Diner Croisière Soiré menuplaisir er omkring $ 88 per person. Pr. oktober 2010 er diner Croisière Soiré menu Découverte 64 dollar per person og barn menuer er 55 dollars.







Marina de Bercy



Port de Bercy



75012 Paris, Frankrig



011-33-01-43-43-40-30



Marina-de-parisdotcom Night Cruise i PadovaPadova, er Italien en gammel by i det nordlige Italien, som blev grundlagt omkring 3000 år siden som et fiskerleje, men blev en vigtig by for kunst og handel. Fra juni til september, slutter sig til Piovego venner (en kulturel forening) med Delta Tour Navigazione Turistica at give nat krydstogter af Padova langs Bachiglione floden. Ture begynder kl 21:15 hver onsdag og fredag ??aften. Afgår fra Contarini Lock. Båden, La Padovanella tager de rejsende ned Piovega kanalen. Ifølge den Delta Tour hjemmeside, vil en historiker ledsage rejsende til at besvare spørgsmål og give et overblik over de vidunderlige steder langs floden. Båden vil anløbe forskellige steder langs turen til at give rejsende mulighed for at udforske middelalderlig arkitektur. Turen varer cirka 2 timer og koster omkring 14 dollars per person, som i 2009.







Delta Tour



Navigazione Turistica



Indgående Rejsearrangør



Via Toscana, fra 2 til 35127



Padova, Italien



011-39-049-870-0232



deltatour.it

0 comments: