Hoteller i Kallithea, Halkidiki

Svømme i det Ægæiske Hav eller lounge på den nærliggende strand i Kallithea.Beliggende på halvøen Kassandra Grækenland er Kallithea beliggende mindre end 2 miles fra byens centrum af Athen. Gæsterne besøger området kan nyde et væld af vandsportsaktiviteter i Ægæiske Hav, herunder vandski, jetski, sejlads, vandcykel, svømning og meget mere. Vacationers interesseret i historien om området kan besøge det 4. århundrede Kallithea monumentet, det byzantinske-æra Aghia Eleousa Kirke og Pontus grækere monumentet. Hoteller i Kallithea tilbyder en række overnatningsmuligheder tæt på stranden og tilbyder on-site bekvemmeligheder, såsom spa-centre, dykkercentre og legepladser. Ægæiske MelathronThe Aegean Melathron er beliggende i halvøen Kassandra i Golfen af ??Toroni, omgivet af skov langs mere end 650 meter privat strand. Værelserne på hotellet inkluderer dobbelt værelser, rækkehuse og suiter, som kommer med en stue og to badeværelser, det ene med et spabad. Alle gæster får en indbydende gave af en frugt kurv og vin. On-site inkluderer fire indendørs-og udendørs swimmingpools et spillerum med billard borde, oplyste tennisbaner med instruktører til rådighed, og en spa med sauna, spabad og en række krops-og ansigtsbehandlinger behandlinger. Et fitness center er også placeret på stedet og tilbyder gratis yoga klasser. On-site Sea Sports Centre tilbyder vandski, jetski, kano, dykning og meget mere. For børn er der to legepladser og et børnebassin program for børn mellem 4 og 12 år. On-site spisesteder omfatter Aegeas restaurant, hvor der serveres regionale og internationale buffeter til morgenmad og middag, og Mistral restauranten, hvor der serveres traditionelle græske retter.







Aegean Melathron Hotel



Kallithea 630 77



PO Box 107



Chalkidiki



Grækenland



011-30-237-402-0820



aegeanstardotcom Athos PalaceLandscaped haven og sandstrande på badutspring i Kassandra omgiver Athos Palace Hotel. Værelserne inkluderer familie værelser og deluxe maisonette suiter med spabad og et haven eller havet. On-site faciliteter inkluderer en olympisk format udendørs swimmingpool, indendørs swimmingpool, tennisbaner, basketballbane, minigolf baner, legeplads og et spillerum med billard bord og arkade spil. Et dykkercenter tilbyder gæsterne leje udstyr til vandski, faldskærmsudspring, jetski, vandcykel og sejlads. Medarbejdere arrangere en række dag-og aftentimerne arrangementer for både børn og voksne, som omfatter kid's diskotek partier, musicals, strand spil, græsk undervisning, vandpolo og banko. On-site restaurant serverer et udvalg af retter i løbet af dagen og en bar ved poolen tilbyder cocktails og drikke.







Athos Palace



Kallithea, 630 77



Halikidiki, Grækenland



011-30-237-402-2100



athospalace.focusgreece.gr Hotel Ammon ZeusThe Hotel Ammon Zeus ligger kun 65 meter fra strandene i Det Ægæiske Hav, ved siden af ??en lille 18. århundrede kirke. Hotellet er et røgfrit facilitet og tilbyder 112 værelser og 14 suiter, der alle kommer med standard bekvemmeligheder og udsigt over Det Ægæiske Hav eller anlagte ejendom, der omgiver hotellet. Hotellet har en udendørs swimmingpool samt en indendørs dampbad og sauna. Vandsport udstyr står til rådighed til leje fra hotellet og omfatter vand ski, jet ski og hav cykler. On-site restaurant serverer en række regionale retter til morgenmad, frokost og middag, tilberedt af lokale ingredienser og en bar ved poolen serverer cocktails og andre forfriskninger hele dagen.







Hotel Ammon Zeus



Kallithea



Halkidiki, Grækenland



011-30-237-402-3231



Ammon-zeus.gr

0 comments: