Rejser til Sydspanien

Sydlige Spanien byder på kulturelle, historiske og naturskønne attraktioner.Sydspanien omfatter regionerne Andalusien og Murcia og er hjemsted for flere store byer, herunder de kystnære byer i Valencia og Alicante, er centralt beliggende Granada og Cordoba, og den historiske by Sevilla. Regionen er rig på kultur og historie og har længe været et populært rejsemål for turister. Fra sandstrandene og hvide landsbyer langs Middelhavet til gamle muslimske paladser og flamenco dansere, har det sydlige Spanien meget at tilbyde rejsende. GranadaNo besøg i det sydlige Spanien ville være komplet uden et stop i byen Granada. Set i foden af ​​Sierra Nevada serien har området været beboet siden mindst 500 f.Kr.. Granada er hjemsted for Alhambra, en islamisk palads bygget af mauriske lederen Ibn al-Ahmar in 1238. På en bakke med udsigt over byen, udstyret med Alhambra imponerende kunstværker, mosaik fliser, en moske, haver og fontæner. Bo i nærheden af ​​Alhambra på Casa Morisca Hotel. Set i en restaureret 15.-tals hus, ligger hotellet i gåafstand fra Alhambra og downtown Granada. Hvert værelse har aircondition, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang og mini-barer. Hotellet tilbyder en morgenmadsrestaurant med originale mursten og en gårdhave med udsigt over Alhambra. Nyd en drink i hotellets 24-timers bar.







Casa Morisca Hotel



Cuesta de la Victoria, 9



18010



Granada



Spanien



34-958-22110



hotelcasamoriscadotcom SevilleThe by Sevilla er kendt for sin mad og flamenco dans og menes at være fødestedet for myten om Don Juan. Efter en travl dag med at udforske byens seværdigheder, såsom den store gotiske katedral, den mauriske palads og den tidligere jødiske ghetto i Santa Cruz, så sørg for at ramme byens mange tapas barer. Andaluciadotcom anbefaler gør et "tapas kravle" gennem "" Lucerne; Calles Mateas Gago og Santa Maria la Blanca i Santa Cruz, på Plaza San Salvador udgangen af ​​Tetuan og San Eloy / Plaza del Duque "distrikter. Tag en 46-mile drive gennem Sierra Norte til landsbyen Cazalla de la Sierra. Bo på Palacio de San Benito, en restaureret det 15. århundrede Enebo. Hvert værelse er udstyret med originale kunst og inventar fra forskellige epoker af regionens historie, med specielle faciliteter, såsom dobbelt badekar eller pejs.







Palacio de San Benito



Cazalla de la Sierra



Sevilla,



Andalusien



Spanien



34-9548-83336



palaciodesanbenito.es AlicanteRelax på stranden i den sydlige by Alicante. Indstil på bredden af ​​Middelhavet i centrum af Coasta Blanca, de såkaldte for sin miles af hvidt sand strande, byder Alicante shopping, restauranter og underholdning langs hovedgaden. Rundrejse i Santa Barbara Slot, en 10. århundrede middelalderlige fæstning, der højt over byen, der tilbyder fantastisk udsigt over havet. Ophold på Hospes Alicante Amerigo, en boutique hotel i en restaureret dominikanerkloster kloster i gåafstand fra centrum og stranden. Spis på hotellets Monastrell Restaurant, byder middelhavskøkken med friske lokale råvarer, eller slappe af i fuld service spa. Værelserne har marmorbadeværelser, originale kunstværker og præmie sengetøj.







Hospes Amerigo Alicante



Rafael Altamira



703002



Alicante



Spanien



3-4-9651-46570



hospesdotcom

0 comments: