Familie feriesteder i Spanien

Kom helt tæt på krokodillerne på Crocodile Park i Spain.Located i det sydvestlige Europa, Spanien er fyldt med uberørte strande, frodige grønne bjerge og et væld af skiløjper. Spanien er et populært turistmål for sine historiske seværdigheder og monumenter, men også for dets moderne attraktioner. Gæster i Spanien, kan besøge Prado Museet i Madrid, Alcazar i Cordoba, Sagrada Familia til Barcelona og Alhambra i Andalusien. Mange familien resorts i Spanien tilbyder et udvalg af værelser og faciliteter, programmer og klubberne for børn. Alanda Club MarbellaSituated på Costa del Sol, er den Alanda Club Marbella Resort bestående af 150 fully udstyret luksus lejligheder, fra ett-værelses suiter to af penthouse dupleks der kommer med tre soveværelser og fire badeværelser. Lejlighederne er udstyrede med moderne køkkener, separat stue og boblebad badekar. The resort restaurant tilbyder et bredt udvalg af menu specialiteter, som omfatter traditionelle spanske og internationale retter. Byen, som er omgivet af mere end 35 golfbaner, giver gæsterne mulighed for et fuldt program med golf lektioner. Hotellets Mini Club for børn i alderen 5 og 12 er åben mandag til fredag ??og værter en række temadage, såsom musik dage, idrætsdage, swimmingpool spil og fancy dress parter. For hele familien, har den udvej squashbaner, swimmingpools, sauna og kan sørge for en bred vifte af ture hele området.







Alanda Club Marbella



Elviria



Ctra Cádiz km 192



Marbella?, Spanien



011-34-952-768-150



alandaclubmarbelladotcom Sunset Beach ClubThe fire-stjernet Sunset Beach Club ligger på stranden i Benalmádena Costa, i en førsteklasses beliggenhed i Costa del Sol i Andalusia, Spanien. Den udvej ligger inden for en 20-minutters kørsel fra Málaga International Airport. Hotellet tilbyder sine gæster etværelses lejligheder, som er fuldstændigt udstyret og har en lounge og store altaner. Hotellet har også to brudesuiter ideelt til bryllup begivenheder og bryllupsrejser og kan rumme op til 100 personer. Der er to udendørs pools samt en børnepool, jacuzzi, fitness center, bueskydning og pistol intervaller, borde til billard og bordtennis, bowling baner og spil lokaler til børn. Hotellets Pirate Club for børn mellem 5 og 12 år tilbyder regelmæssig aktiviteter, herunder ansigtsmaling, vand balloner, bingo, vandpolo, film-og hoppeborge.







Sunset Beach Club



Avenida del Sol, 5



Benalmádena Costa



Málaga, Spanien



011-34-952-579-400



sunsetbeachclubdotcom Vilanova ParkVilanova Park er beliggende inden for 30 miles af Aqualeon safaripark og Akvarium, Havn Aventura theme park og Barcelona. Resortet byder på et bredt udvalg af bungalows og mobilhomes, der hver kommer med en separat opholdsstue, fuldt udstyret køkken og privat møbleret terrasse. On-site restaurant hedder Restaurant Mas Roque er åben fra morgenmad til aftensmad hver dag. Hotellet tilbyder akvatiske aerobic, vandpolo og underholdningsshows i udendørs natklub. Hotellet har flere indendørs og udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin, fitness center og en børns miniklub med legeplads og regelmæssigt planlagte aktiviteter.







Vilanova Park



Apartado 64



Ctra Arboç,



Vilanova i la Geltrú, Spanien



011-34-938-933-402



vilanovaparkdotcom

0 comments: