Budget-og helligdage i De Kanariske Øer

En ferie på De Kanariske Øer ikke behøver at buste dit budget.Turister hovedet til De Kanariske Øer, fordi de smukke strande og årene rundt gode vejr. Lavpris flybilletter kan fås fra mange store europæiske lufthavne, især London, Berlin og Manchester, samt fra mange lufthavne i Spanien, og hver af de store øer har sin egen lufthavn. Når du ankommer på De Kanariske Øer, har du mange muligheder for at hjælpe dig med at holde dit budget er under kontrol, mens du stadig nyder din rejse. Jardin TecinaJardin Tecina på La Gomera tilbyder tre pools, sauna, bordtennis, volleyball domstole og minigolf, med en fuld golfbane i nærheden. Hotellet tilbyder valutaveksling, aviser og spil og har en restaurant. Det ligger 50 meter fra kysten og har en elevator til stranden.







Jardin Tecina



CP: 38811



La Gomera, de Kanariske Øer



Spanien



+34-902-222-140



Jardin-tecinadotcom Comodoro ApartmentsThe Comodoro lejligheder i turistområde i Los Cristianos på øen Tenerife er en billig valg af indkvartering. Den komplekse funktioner en bar og en pool, og hver lejlighed indeholder et badeværelse, telefon, kabel-tv og balkon. Lejlighederne er to-minutters gang fra stranden.







Comodoro



30 Juan Carlos I, 38650



Los Cristianos



Tenerife, De Kanariske Øer



Spanien



+34-922-794015 Valentin Marieta AparthotelThe Valentin Marieta Lejlighedshotel i San Bartolome de Tirajana på øen Gran Canaria er 150 meter fra Playa del Ingles, en strand er kendt for sine klitter. Hotellet har en pool og en tagterrasse. De fleste af de små lejligheder har altaner med havudsigt. Alle lejligheder har en sovesofa i stuen og kan sove fire personer.







Valentin Marieta Aparthotel



Avda De Italia 11



San Bartolome de Tirajana, 35100



Playa Del Ingles



Gran Canaria, De Kanariske Øer



Spanien



+34-928-769-918 Jandia LuzJandia Luz på Playas de Jandia på Fuerteventura er nær Fuerteventura største strande og havn Morro Jable. Hvert værelse har et soveværelse, en kombination soveværelse-stue, et tekøkken og et badeværelse. Hotellet har en restaurant, en legeplads, en solterrasse og et motionscenter, plus andre bekvemmeligheder.







Jandia Luz



1 Av Del Saladar



Playas De Jandia, 35625



Jandia



Fuerteventura, de Kanariske Øer



Spanien



+34-928-167-024



jandialuzfuerteventuradotcom Villa Puerto del JameosThe Villa Puerto del Jameos i Puerto del Carmen på øen Lanzarote tilbyder 15 tre-værelses lejligheder til ferie familier. Ejendommen tilbyder privatliv og en pool. Hver lejlighed indeholder en spisestue, et fuldt udstyret køkken, to badeværelser og havudsigt.







Villa Puerto del Jameos



Calle Argonal, 35510



Puerto del Carmen



Lanzarote, De Kanariske Øer



Spanien



+34-928-512249

0 comments: