Græsk Sejlads Vacations

Grækenland har omkring 8.500 miles kyststrækning.Turister flokkes Grækenland på grund af sin året rundt varmt klima, sandstrande og lave leveomkostninger. Landet er besøgt af mere end 15 millioner feriegæster året. Fiskerbyer og lystbådehavne sprede kystlinie med mange charter krydstogter og fisketure på tilbud. En sejlende ferie giver en mulighed for at se de naturskønne græske Øer og miles af kystlinie fra de omkringliggende Ægæiske Hav, Det Ioniske Hav og Middelhavet. Den græske yacht charter sæson løber fra starten af ??april til november og de mest overfyldte sejler områder er omkring Korfu, Lefkas og de Saroniske. Odyssey SailingOdyssey Sailing tilbyder et to-ugers Ægæiske eventyr sejlads cruise om bord på et bemandet yacht. Ferien er omkring 360 miles rundtur besøger arkæologiske, mytologiske-og historiske øer i den Saroniske Golf og centrale Ægæiske hav. Den 32-tons sluppen yacht sejler fra Athen lystbådehavn med planlagt stop rundt om øerne, herunder udflugter og svømning muligheder. Indkvartering leveres i en dobbelt eller enkelt kabine om bord, og i en lejlighed på en planlagt stop på øen Santorini, på dag ni. Tour udflugter omfatte et besøg i templet Poseidon, Ios, Milos, Antiparos, Kea, Aegina, Hydra, Dokos, Mykonos og Paros øer. Ferien er en hands-on eventyr med gæster bistå i at hæve sejl og navigation, idet ure, praktiserende Med-Fortøjning, samt forberedelse, servering og rensning af to lette måltider om bord hver dag. Turen afsluttes med en returflyvning til Athen marina om morgenen dag 15.







Odyssé Sejlads Grækenland



Antonopoulou 158 D



Volos, 382 21



Magnisia



Grækenland



011-30-2421036676



odysseysailing.gr Nexus Cruise VacationNexus Cruise Vacations tilbyder en otte dages krydstogt rundt de græske øer bord på et traditionelt 40-meter motor sejler. Skibet er bemandet med kvalificerede, professionelle sejlere, der giver oplysninger om lokale historiske steder. Ombord Indkvarteringen består af 26 uden Gæst kahytter, som ligger på den nedre og øvre dæk, hvilket giver vinduer eller koøjer. En amerikansk morgenbuffet og en hovedmåltid serveres dagligt, herunder Captain's Dinner. Kan nævnes et engelsk-talende krydstogt koordinator og svømme stopper rundt om øerne. Sejladsen ferie udgøres af en rund-tur rundt på øerne i Ægæiske Hav, der afgår fra Marina Zeas. Øerne besøgte omfatter Antiparos, Mykonos, Kythnos, Syros i Santorini og Ios. Valgfri udflugter omfatte et vingård besøg og en rundvisning i den lille landsby Oia på Santorini øen, et besøg på Upper byen og spisning på en traditionel græsk taverna på øen Folegandros, og en tur til Delos arkæologiske område i Mykonos.







Nexus Cruise Vacation



Parikia



Paros 84400



Grækenland



011-30-2284028774



græsk-øerne-cruisesdotcon SunsailSunsail tilbyder en kombination af sejlads og sightseeing omkring Athen og Kykladerne Øer. Et udvalg af yachts og katamaraner findes og bådene kommer med pilot bøger, diagrammer og kort. Fartøjer kan bevæge sig frit øerne i fritiden. Græsk charter lov krav, at en bareboat eller flotille yacht charter skal have mindst to voksne ombord, besiddelse certificeret sejlegenskaber licenser og en skipper og en styrmand som skal være 18 år eller ældre. Sunsail har base på Lavrion på den østlige kyst det græske fastland, 23 miles fra Athens internationale lufthavn. Lavrion Marina er cirka 10 minutters gang fra byens. Marina faciliteter omfatter: fri bil parkering, tankstation, mini-marked, restaurant, cafe, bar, toiletter og brusere, vaskeri og tørretumbler, førstehjælp faciliteter og helsecenter, ATM, og Wi-Fi Internet.







Sunsail Limited



Havnens Hus



Port Solent



Portsmouth



Hampshire, PO6 4TH



Storbritannien



888-952-8420



sunsaildotcon







Sunsail



Olympic Marine



Lavrion Panormos



Lavriou PC 19500



Lavrio, Attika



Grækenland



011-30-2292063700



sunsaildotcon

0 comments: