Luksus Rejser til Spanien

En blanding af oldtiden og modernitet, Spanien har noget for enhver form for rejsende.Belæsset med historie, fantastisk kultur og bemærkelsesværdig landskaber, Spanien har længe været en top europæisk destination. Turister kommer til Spanien fra hele verden til at prøve tapas og sangria, se Barcelonas Gaudi arkitektur og fest på De Kanariske Øer. Der er flere tour firmaer designet til at hjælpe de besøgende få mest ud af deres spanske ferie i komplet luksus med private ture og unikke bagdøren anbefalinger. Madrid og BeyondWith ekspert guider og lokale værter i hele Spanien, nemlig Madrid og Beyond tilbyder at tage rejsende på en one-of-a-kind ferie til at rumme selv de mest kræsne rejsende. Madrid and Beyond tror på en boutique erfaring og kunder vil blive i boutique indgivelse som lille by hoteller, historiske herregårde og smarte downtown steder. Ture er som regel centreret om et bestemt emne eller sted, ligesom Barcelona, ??Gaudi og modernistiske eller Santiago de Compostela, men kan arrangeres med nogen steder eller aktiviteter, kunden kræver. Med alle ture bestemmer Madrid og Beyond en spansk-talende rejseleder, som vil lede dig gennem de museer i verdensklasse og giver dig historiske baggrund på din tur i byen.







Madrid og Beyond



Bailén 19 af 1 º Izda



28013 Madrid, Spanien



011-34-917580063



madridandbeyonddotcom Magical SpainMagical Spanien Tours lover en spansk eventyr turister aldrig vil glemme. Selskabet kommer der anbefales af Rick Steves and bryster deres ture på at give en insider oplevelse af Spanien. Gæster på denne tur vil gøre tapas med en top kok, har cocktail time i studiet af en lokal kunstner, ophold i luksus hoteller og deltage vinsmagninger i en lille by vintner kælder. Også på dagsordenen er touring nogle af Spaniens fornemste museer og gallerier privat, såsom Prado, Guggenheim og Dali Museum. Selvom udtænkt med den høje ende turist i tankerne, Magical Spanien vil gerne skræddersy en tur til dine specifikke behov. Hvis din gruppe hellere vil se Spanien fantastiske landskaber, vil guider tage dig ridning og følg ancient pilgrimsfærd ruter. Hvis du hellere vil opleve kunst og mad kan ture arrangeres rundt om Michelin-stjerne restauranter af de store byer.







Magical Spanien



magicalspaindotcom Cellar ToursCellar Tours er et rejsebureau, som specialiserer sig i de allerbedste vin og mad ture i Europa. Klienter, som ønsker at besøge Spanien har en bred vifte af muligheder, som vin og køkken er lige så enestående som den kultur. Navngivet af magasinet Forbes Wall Street Journals og rejser og fritid magasin som en førende tour udbyder, Kælder Ture arrangerer en ferie at turisterne aldrig vil glemme. Klienter leveres med en privat chauffør, luksuriøs overnatning på historiske hoteller, VIP-behandling på nogle af Spaniens mest fantasifulde vinmarker og oplevelsen er helt dækket til gæsten. Kælder Ture tilbyder ferie af den nordlige Wine Country, med ture gennem San Sebastian, Biarritz, Rioja, og spisning på Château de Brindos, og besøg på alle de steder langs vejen. Dette indlæg tur selskab også driver en spansk Kunst, vin and Design tur, kunst-entusiaster der ikke kan få nok af Gehry, Hadid og Calatrava.







Kælder Tours



Kælder Smagninger SL



C / Zurbano 45, 1. sal



28010 Madrid, Spanien



310-496-8061



cellartoursdotcom

0 comments: