Serbisk Hoteller

Se den rolige vande i Donau-floden, mens ferie på Serbien.Beliggende i lavlandet i Karpater-bækkenet og i det centrale Balkan og Serbien er fyldt med historiske arkitektur og moderne seværdigheder. Gæster ferie på Serbien kan besøge Kalemegdan fæstningen og bolig for prinsesse Ljubica Beograd, katedralen St. Theresia af Avila og den tidlige 17. århundrede Franciscan klosteret i Subotica, og open-air museum i landsbyen Sirogojino is Zlatibor. Hoteller i Serbien tilbyder en række overnatningsmuligheder, lige fra twin værelser til præsident-og VIP suiter, og en række faciliteter på stedet, såsom fitness-centre, executive natklubber og finske saunaer. Hotel GalleriaLocated in centrum af Subotica, er Hotel Galleria beliggende i et kompleks, som indeholder et business-og indkøbscenter. Værelserne på hotellet spænder fra enkeltværelser til præsidentvalget suiter og hver omfatter en gratis international buffet morgenmad hver morgen. Suiter inkluderer faciliteter, såsom en separat dagligstue med håndskårne møbler, og en-suite bad med en to-personers spabad. Panorama Restaurant serverer en lang række inernational a la carte retter, buffet måltider og friskbagte desserter, og Aperitif Bar serverer en alkoholholdige drikkevarer i loungen hele dagen. Pavilion og VIP Club er placeret på taget for private dining.







Hotel Galleria



Matije Korvina br. 17



24000 Subotica, Serbien



011-381-24-647-111



Galleria-centerdotcom Hotel Zlabitor MonaLocated flere end 3.200 meter over havets overflade, Hotel Zlabitor Mona tilbyder 90 gæsteværelser indkvartering spænder fra standard værelser til lejligheds-stil suiter. Mona suiter 860 kvadratmeter boligareal med to soveværelser og badeværelser og en separat opholdsstue. On-site spisesteder omfatter Vila restaurant, som serverer svensk buffeter til morgenmaden og middag, og Perun Restaurant som serverer en række lokale retter i løbet af dagen. Opkaldt efter en slavisk gudinde, Lada Bar serverer ikke-alkoholiske drikkevarer og desserter hele dagen i loungen ved siden af ??en indendørs legeplads for børn. On-site Wellness center Mona er udstyret med en indendørs swimmingpool, hydro-massage pool, finsk og bio saunaer og massage behandling værelser.







Hotel Zlabitor Mona



Naselje Jezero 26



31315 Zlatibor, Serbien



011-381-31-841-021



monazlatibordotcom Hyatt Regency BelgradeLocated inden for en 10-minutters kørsel fra templet Saint Sava og the Ruzica Kirken, Hyatt Regency Belgrade tilbyder en bred vifte af overnatning og rekreative faciliteter for gæster ferie i Beograd. Klubben olympus fitnesscenter er udstyret med moderne træningsmaskiner og en indendørs swimmingpool, og personlige trænere er til rådighed for tilpasset træning planer. Spaen har en række behandlingsrum, en sauna og dampbade, og tilbyder behandlinger, som omfatter svenske og chokolade massage, zoneterapi, dyb udrensning ansigtsbehandlinger og meget mere. On-site spisesteder omfatter hovedstadsområdet Grill for hele dagen internationale og serbiske køkken og Tea House, med frisk bagt dessert og kaffe. Hotellet tilbyder en række selskabslokaler til store og små begivenheder, herunder Crystal Ballroom, med en kapacitet på 600 personer. Hotelophold spænder fra 400 kvadratmeter Kong værelser til 2.600 kvadratmeter Presidential suite. Suiter, såsom diplomatiske suite, tilbyde 1.550 kvadratmeter boligareal med tekøkkener og marmorbadekar med spa baljer. Gæster, der bor i suiter får adgang til Regency Club, hvor gratis morgenbuffet og cocktails serveret.







Hyatt Regency Belgrade



PO Box 067



Milentija Popovica 5



11070 Beograd, Serbien



011-381-11-301-1234



hyattdotcom Zira HotelLocated siden af ??Zira Center shopping komplekse, Zira Hotel tilbyder overnatning, fine restauranter og et fitnesscenter i en fuldt nonsmoking facilitet. Hoteller overnatningssteder spænder fra standard til deluxe værelser og inkluderer en gratis velkommen kurv med chokolade, frugter og blomster, og hver nats ophold inkluderer en gratis engelsk morgenmad buffet. On-site Restaurant Zira serverer Middelhavs-stil billetpris hele dagen og en fredag ??aften italiensk buffet. Life Center fitnesscenter eller-rum er udstyret med en finsk sauna, moderne træningsredskab og aerob værelser til Pilates, dans og yoga klasser, og personlige trænere er til rådighed for individuelle træning. Hotellet tilbyder tre mødelokaler til forretnings-og personlige begivenheder, som kan kombineres til at rumme mere end 300 gæster.







Zira Hotel



35 Ruzveltova St.



11000 Beograd, Serbien



011 - 381-11-331-4800



zirahotelsdotcom

0 comments: