Hoteller i Miskolc, Ungarn

Miskolc er cirka to timer af Ungarns travle hovedstad Budapest.Hungary 's tredjestørste by - Miskolc - sidder ved foden af ??Bükk Mountains. Den historiske region er hjemsted til det 15. århundrede AVAS Kirke, som sidder oven Mt. AVAS, og dets udsigtstårn giver panoramisk udsigt over byen. Den berømte termiske bade i hulen system nærliggende Miskolctapolca er enormt populære, og flere feriesteder befolke de perifere bjergområder. Selve byen byder på museer, autentiske spisesteder, et teater og en vifte af muligheder for overnatning for besøgende gæster. Hotel PannoniaThe Hotel Pannonia ligger i hjertet af Miskolc historiske bymidte. Fireogtredive værelser og syv suiter er til rådighed, og mange af dem har udsigt over gågaden herunder. Trægulve og fliser badeværelser supplerer hvert værelse, mens suiterne er udstyret med amerikansk stil køkkener. Big Ben Cafe serverer regionale ungarske retter i spisestuer eller gaden, under den overdækkede terrasse. Ungarns første bygget af sten teater, the Miskolc National Theatre, er beliggende to minutters gang fra hotellet. Det er hjemsted for det ældste teater i landet og værter teaterstykker og særlige arrangementer, herunder det internationale Opera Festival i Miskolc. Ligeledes i nærheden er den græsk-ortodokse kirke den hellige Treenighed. Den 18-tals kirke er hjemsted for 88 ikoner, som viser om Jesu liv, såvel som på ikonet for den Sorte Madonna fra Kazan, som blev præsenteret for kirken ved Katarina den Store. Den tilstødende ungarske ortodokse Museum er tilgængelig fra kirken gården.







Hotel Pannoia



3525 Miskolc



Kossuth U. 2



011-36-46-504-980



hotelpannonia-miskolc.hu Károly HotelThis tre-stjernede hotel er beliggende lige over en halv kilometer fra the Tiszai Railway Station og lige ud for M30 motorvej exit, en hovedgade førende ind og ud af Byen. Hver af Károly Hotels 69 værelser er moderne indrettet og indeholder et fjernsyn og internetadgang. Tre to-værelses suiter er også tilgængelige. Et udvalg af ungarske og internationale retter er tilgængelig på hotellets restaurant, mens første sal cigar klub tilbyder gæsterne et sted at blande, nyd cocktails og røg. Et boblebad, sauna, trædemølle og stationære cykel befinder sig på on-site fitnesscenter. Resterne af Diósgyor Royal Castle ligger seks en halv miles fra hotellet. Denne 13.-tals slot var engang centrum for den ungarske kongsgård.







Hotel Károly



3527 Miskolc



József Attila U. 55



011-36-46-500-110



karolyhotel.hu City Hotel MiskolcLocated centrum, de fire-stjernede Hotel huse 39 moderne værelser. Hver inkluderer tv og eget bad, og mange værelser tilbyder også en privat balkon. En gratis morgenmad tilbydes i hotellets restaurant, som er også åben for frokost og aftensmad. On-site wellness center er udstyret med både sauna og jacuzzi, samt et solarium. Dette hotel er godt en kvart mile fra den største Herman Otto Museum kompleks. Grundlagt i 1899, den komplekse indeholder syv regionale museer, mindesmærke steder og fem udstillinger kan prale af en imponerende samling af mere end en halv million artefakter, malerier og relikvier spænder over neolitikum og Palæolitisk tidsaldre gennem det 20. århundrede.







City Hotel Miskolc



3529 Miskolc



Csabai Kapu 6



011-36-46-555-100



cityhotelmiskolc.hu

0 comments: