Haunted skotske Hoteller

Hjemsøgt indkvartering i et skotsk slot kan være sjovt for hele familien.Spøgelser har ry for at spøge flere af Skotlands ældre hoteller. Mange af disse er historiske palæer, kroer og middelalderlige borge, der er blevet omdannet til luksus hoteller. Til glæde vacationers, har de bopæl, drillesyge spøgelser der spiller drengestreger på gæster, åbne og lukke døre, tænde og slukke lyset eller låse gæsterne ud af deres værelser. Comlongon SlottetReceptionenDansk spøgelse af Green Lady, tænkte at være Marion Carruthers 'ånd, siger at strejfe den restaurerede 15. århundrede Comlongon Slot, nu et luksuriøst hotel nær Gretna i Skotland.







Nødstedte til det punkt, galskab, Marion i 1570 angiveligt kastede sig fra slottets brystværn og blev aldrig givet en kristen begravelse. Leder du efter en ordentlig hvilested, har hendes spøgelse tit set rundt på slottet.







Udstillinger af middelalderlige panser og våben samt moderne jacuzzier pryder 14 luksus suite soveværelser. Indstillet på 120 acres velplejede græsplæner, damme og indhegninger og skove, er slottet betragtes som en af ??de fineste bevarede eksempler på en skotske grænse højborg.







Comlongon Slot



Clarencefield



Dumfries, Skotland DG1 4NA



011-44-1387-870-283



comlongondotcom Auchen SlottetReceptionenDansk spøgelser i denne 13. århundrede slotshotel regelmæssigt fremgår af gæster. Lige over grænsen fra England i Skotland har Auchen Castle Hotel 15 værelser i det oprindelige slot og 10 værelser i lodge med udsigt over private ørred søen.







I tillæg til kontrolbesøg af middelalderlige spøgelser er gæster behandlet for slottets egen 12-årige malt whisky, lerdue skydning og quad cykle på sin store grunde. Besøg i nærheden Glasgow og Edinburgh også kan arrangeres.







Auchen Castle Hotel



Beattock nærheden Moffat



Dumfries, Skotland DG10 9SH



011-44-1683-300-407



Auchen-borg-hoteldotcom Olde Post InnThe Olde Post Inn nær Crawford i Skotland blev bygget omkring 1744. Det siges at være hjemsøgt af den jakobinske soldater, der var hængt op i skoven omkring kroen. Men det er normalt spøgelset af en ung pige, som høres taler eller sang i spisesalen af ??kroen.







Pigens identitet ikke kendes, men hun menes at være datter af en tidligere udlejer af kroen, der har lidt en tragisk ulykke i eller nær den nuværende spisesal.







This en af ??de ældste kroer in Skotland, og det har seks en-suite dobbeltværelser. Dets restaurant blev rost best restaurant uden for Dublin i 2006 af Dubliner magasin.







De Olde Post Inn



Cloverhill



County Cavan, Skotland



011-44-3534-755-555



theoldepostinndotcom

0 comments: