Hoteller i gåafstand fra Den Spanske Trappe i Rom

Der er flere hoteller i nærheden af ​​Den Spanske Trappe.Den Spanske Trappe, også kendt som Piazza di Spagna, er en af ​​de mest berømte seværdigheder i Rom. Opkaldt efter den spanske ambassadør, som boede der, tiltrække de feriegæster fra hele verden, og har været brugt i utallige malerier og film. Hvis du planlægger en tur til Rom og leder efter overnatning nær Den Spanske Trappe, der er en række hoteller beliggende inden for gåafstand. Piazza di Spagna Bed and BreakfastOne af de nærmeste hoteller til Den Spanske Trappe er Piazza di Spagna Bed and Breakfast. Faktisk direkte mange af værelserne har udsigt til attraktion. Hotellet er også inden for gåafstand af en nærliggende metro stop. Hotel faciliteter omfatter mini-barer, vaskeri og morgenmad leveret til dit værelse hver morgen.







Piazza di Spagna Bed and Breakfast



Piazza di Spagna, 20



00187 Rom



011-39-06-6992-4831



piazzadispagnaviewbandbdotcom The Inn at det spanske StepsThe Inn ved den spanske trappe er i en ombygget det 19. århundrede bygning. Faciliteter inkluderer en taghave, hvor du kan nyde en morgenbuffet, og en luksuriøs lounge serverer drinks og snacks til 11:00 pm Denne Hotellet tilbyder også en række pakker, der falder sammen med forskellige helligdage og har fordele som gratis flasker vin og private guider .







The Inn at Den Spanske Trappe



Via Dei Condotti, 85



00185 Rome



011-39-06-6992-5657



atspanishstepsdotcom Internazionale DomusThe Internazionale Domus Hotellet tilbyder værelser for selskaber på op til ti personer. Priserne varierer i løbet af højsæsonen, der løber gennem dele af december og januar og igen fra marts til slutningen af ​​oktober. Værelser inkluderer satellit-tv, direkte telefonlinjer og internetadgang. Dette hotel er stolt på sin hjemlig atmosfære, mens du stadig giver en luksuriøs oplevelse i gåafstand fra den spanske Trappe.







Internazionale Domus



Piazza di Spagna, 20



00187 Rom



011-39 06 6919 0237



internazionaledomusdotcom

0 comments: