Hoteller i nærheden af ??Metro i Paris

Bo tæt på en Metro stop for adgang til alle seværdigheder i Paris.Få mest ud af din tid i byen Light ved at vælge overnatningssteder nær en metrostation. Metro metro crisscrosses Paris med stop i hver af de sektioner eller arrondissments. Der er næsten 300 metrostationer i byen, hvilket placerer Metro inden for bekvem gåafstand fra de fleste hoteller. Dog opholder sig nær en af ??de mere velkendte stationer, såsom Palais Royal Musée de Louvre eller Champs des Mars Tour Eiffel, giver dig en central placering som godt. Hotel Eiffel Seine The Eiffel Seine er langs bredden af ??Paris 'floden.Beliggende på bredden af ??Seinen, Eiffel Seine et tre-stjernet hotel, som steder, hvor du kun fem minutter fra den legendariske Arc de Triomphe af Metro. Metro stationer Bir-Hakeim og Champs de Mars Tour Eiffel ligger kun få skridt fra hotellets indgang. Renoveret i 2006 i art deco-stil Hotellet kan prale af et flersproget personale, aircondition og gratis wi-fi adgang. Standard værelser er i brun og bleg blå toner med en brusebad kun private bad.







Hotel Eiffel Seine



3 Boulevard Grenelle



75015 Paris, Frankrig



330-1-45-78-14-81



hoteleiffelseineparisdotcom Hotel Scribe De overdådige Operaen Garnier er kun få skridt væk fra Hotel Scribe.Find overdådige Four-stjernet indkvartering på Hotel Scribe, kun fem minutters gang fra Auber og Opera metrostationer. Beliggende mellem Opera Garnier og elegante Place Vendome, var Hotel Scribe renoveret I 2007, som Sofitel gruppen. To hundrede luksuriøse værelser har fladskærms-tv wi-fi, og Hermes toiletartikler samt adgang til faciliteter som 24-timers roomservice og et fitnesscenter med spabad.







Hotel Scribe



1 rue Scribe



75009 Paris, Frankrig



33-1-44-712-424



sofiteldotcom d'Albe Nyd den cafe kultur Latinerkvarteret på Hotel D'Albe.Det moderne Hotel d'Albe i Paris er en et minuts gang fra metroen St. Michel i hjertet af Latinerkvarteret - den intellektuelle nabolag, pralede litterære giganter Sartre og Camus. Denne tre-stjernede hotel tilbyder en gratis kontinental morgenmad og en flersproget medarbejderstab samt en in-værelset, Wi-Fi service og et bad eller brusebad i den private toilet. Værelserne er indrettet i hvide og tan med levende moderne kunst.







Albe Hotel



1, rue de la Harpe



75005 Paris, Frankrig



0033-1-46-34-09-70



Albe-paris-hoteldotcom

0 comments: