Ture i Loire dalen i Frankrig

Loire-dalen er et sted med gribende skønhed.Berømt for sine slotte og haver, og der er omfattet af vinmarker, Loire-dalen er et af de mest besøgte områder i Frankrig, der for nylig medtaget i UNESCO's World Heritage List. Besøg i slotte og vinsmagning er inkluderet i mange guidede ture i området. De større byer i Loire omfatter Orleans, Blois, Tours og Saumur, som også er store historiske og kulturelle centre, ifølge Loiredalen World Heritage Site hjemmeside. Slotte i Loire TourWell Arrangeret Travel arrangerer engelsk-talt guidede ture til de Loire-dalen slotte, der starter ved Chateaux de Chambord, som har en dobbelt-sving vindeltrappe designet af Leonardo da Vinci. Turen omfatter også et besøg i Amboise, hvor Châteaux de Blois og palæet Le Clos Luce, det tidligere opholdsland af Leonardo da Vinci, befinder sig. Slentrer gennem haven, vil du opdage hans mest spektakulære opfindelser. Next stop Châteaux de Chenonceau ved Cher floden. Denne tur inkluderer entrébilletter, private turistguider og lokale transport.







Nå Arrangeret Rejser



1036 Liberty Park Drive 39



Austin, TX 78746



1-866-513-3968



wellarrangedtraveldotcom Cykling Loire ValleyYou kan leje en cykel og cykle langs Loire, gør dit eget rute i dit eget tempo. Hvis du foretrækker at deltage i en gruppe, ExperiencePlus! Cykel Tours tilbyder guidede ture langs 128 miles for Loire-dalen, stop i Orleans, slotte af Blois, Chambord, Chaumont og Chenonceau, Montlouis-sur-Loire vinmarker, Tours, Clos-Luce i Amboise og andre maleriske steder. Turen varer seks dage og inkluderer overnatning med morgenmad, to middage samt udlejning af en 24-speed hybrid cykel, detaljerede rutebeskrivelser, kort over området og bagage overførsler fra Paris.











ExperiencePlus! Cykel Tours



210 E. Oak St Kontor C



Fort Collins, CO 80524



1-877-356-2453



bikerentalsplusdotcom Classic TourThis klassiske tur tilbyder højdepunkterne i regionen i tre dage, der starter ved byen Tours. Et besøg i slottet Chenonceaux and Amboise er programmeret til den første dag. Villandry haver og Chinon med sine middelalderlige bymidte og slottet, samt Goupilleres pre-historisk landsby en vinsmagning besøge er mulighed for anden dag af turen. På dag tre, se besøgende Fontevraud Abbey, gravsted af Richard Løvehjerte, og Saumur byen, blandt andre hjemmesider. Loire-dalen Pauser også tilbyde skræddersyede ture for små grupper.







Loire-dalen Pauser



1 l'Epaisse



St Nicolas de Bourgueil 37140



011-33-247-933-589



loirevalleybreaksdotcom

0 comments: