Vandreture i Italien

Kysterne vandreture i Italien er tilgængelige.Verden er fyldt med store vidder og varieret terræn som giver mulighed for udendørs efterforskning. Italien er, når en sådan destination, og tilbyder et væld af muligheder. For vandreture entusiaster der ønsker en oplevelse i Italien, er der ture til rådighed, som varierer i placering og varighed og dækker alt fra bjergrige landskaber til naturskønne kyst seascapes. Andiamo AdventuresAndiamo Adventures blev etableret 1997 og har specialiseret sig i aktive små-gruppe eventyr, der giver turister til opleve kulturen fra et lokalt synspunkt. Den italienske vandretur tjenesteliste omfatter syv forskellige muligheder, hvoraf der både er en gå-og vandreture. Andiamo Adventures vandreture varierer i varighed mellem seks og otte dage, og mødestederne omfatter destinationer som Firenze, Napoli og Bolzano. Cinque Terre og Portofino National Park gå tur, for eksempel er en seks-dages udflugt, som dækker let og moderat terræn. Overnatningssteder omfatter strandpromenaden Hotel Belvedere i Portovenere og Hotel Castelli i Sestri Levante. Rejseplanen includes øen efterforskning ved at vandre fra Portovenere til Riomaggiore. Vandreture omfatter fuld-retters middage, entré og snacks i løbet af vandreture.







Andiamo Adventures



011-800-549-2363



andiamoadventoursdotcom REI AdventuresWith eventyr findes i 14 europæiske lande REI Adventures har tre italienske vandreture. På en skala fra et til fem, er alle disse ture til en aktion niveau tre, og er enten syv 10 dage varighed. Under Tuscan Hilltowns vandretur, du for eksempel vil hive fra Firenze til Siena og samtidig være udsat for udtryk for renæssancens kultur. Vandre-rute omfatter Firenze til Volterra, derfra videre til San Gimignano, Colle, Siena og Chianti. Denne særlige vandreture udflugt inkluderer en vinsmagning efter Colle del af turen.







REI Adventures



253-437-1100



reidotcom Wilderness TravelWilderness Travel har leveret vandreture eventyr siden 1978 og med 12 italienske ferier til rådighed, som kombinerer vandreture, trekking og kulturelle oplevelser. Varigheden af ??turene varierer fra syv til 16 dage, og nogle af de ture dækker mere end ét land. Dage en gennem tre af Den Store alpine Traverse eventyr, for eksempel, begynder i Chamonix, Frankrig og slutter i Aosta, Italien. De destinationer, der følger omfatte Schweiz, Tyskland og Østrig.







Wilderness Rejser



1102 niende St.



Berkeley, CA 94710



510-558-2488



wildernesstraveldotcom

0 comments: