Indendørs vandland Nærmeste Paris

Indendørs vandlande give familier at nyde parker hele året lang.Vand parker er rigtig sjovt for hele familien. Dog kan meget varmt eller koldt vejr begrænse familiens vandland nydelse. Således har indendørs vandlande og deres kontrolleret klimaer vundet popularitet i deres evne til at give familien sjov året rundt. På grund af sin varme og fugtige somre, indendørs vandlande er populære i Frankrig. Selv om der kun er en indendørs park i Paris Aquaboulevard, det er inden for køreafstand til to andre: Center Parcs Les Bois-francs og Aqualud - Parc d'Attraktioner Aquatiques. Aquaboulevard Vand ParkAquaboulevard ikke kun de største badeland i Paris, men også den største badeland i Europa. Aquaboulevard er beliggende i sydvest Paris, på grænsen mellem 15. arrondissement og byen Issy-les-Moulineaus. Hvorvidt undslippe i Paris sommervarmen eller vinter kulde, tilbyder Aquaboulevard familier svømmebassiner, bølgebassin, vand forlystelser, jacuzzi og dias i en indendørs facilitet holdes på 29 grader Celsius. Bl.a. den Aquaplouf er en 80-m dias. Multisport facilitet tilbyder også sine gæster tennis, squash, fitnesscenter og strande. Skønt Aquaboulevard er tilgængelig med offentlig transport, men også tilbyder parkering for ca 900 biler. Flere hoteller er placeret tæt Aquaboulevard, herunder Porte de Versailles Hotel og Hotel du Parc St. Charles.







Aquaboulevard Water Park



4, rue Ludvig Armand



Paris, Ils-de-France 75015



011 +33-01-40-60-10-00



aquaboulevard.fr Center Parcs Les Bois-FrancsThe Center Parcs Les Bois-Francs ligger i Verneuil-sur-Avre Frankrig, ca en timer og en halv kørsel fra Paris. Centret tilbyder sine gæster adgang til en spa, 9 huller golf og ridecenter. Men det er også kendt for sit indendørs tropiske vandland, kendt som Aqua Mundo. Aqua Mundo tilbyder besøgende bølge pools, en kiddie pool, vandrutschebane og 900-L tumbling spanden. Centret er tilgængeligt fra Paris ved hjælp af tog og specielle shuttle. Centret har i mindst syv restauranter for gæster, der arbejder op en appetit spille i Aqua Mundo. Gæster der ønsker at overnatte på centret kan vælge mellem hotelværelser til to eller villaer op til otte personer.







Center Parcs Les Bois-Francs



Rue du Center Park



27130 Verneuil-sur-Avre



011-00-33-0232-60-50-00



centerparcsdotcom Aqualud - Parc D'Attraktioner AquatiquesAqualud den største forlystelsespark vandet park i Nordfrankrig, som ligger i Le Touque Paris-Plage, ca to en halv times kørsel nord for Paris. Unlike Aquaboulevard er Aqualud ikke åben året rundt, og i 2010 var kun åbent fra 3 April-14 November. Parken holder sin vand ved 29 grader Celsius. Det tilbyder gæster 13 gigant slides alt ca 600 meter af skydedøre samt en wave pool og jacuzzi. Gæster der glemte vand tilbehør til deres tur til Aqualud kan genpåfyldning på Equateur boutique. Le Nemo, et brasserie restaurant ved siden af ??Aqualud giver gæsterne kan nyde fransk køkken i en indstilling præget af en Jules Verne roman.







Aqualud - Parc d'Attraktioner Aquatiques



Front de Mer



Le Touquet, Frankrig 62520



011 +33- (0) 3-21-900-707



aqualuddotcom

0 comments: