Uddannelsesmæssige Rejser til Italien

Den romerske Colosseum blev bygget omkring år 70 e.Kr., i dag er det en af ??byens mest populære turist stopper.Italien rige historie indeholder religiøse, politiske og kulturelle seværdigheder kendt af mange rundt omkring i verden. Rejsende, der ønsker at lære mere om landet, fortid og nutid, ønsker måske at gå i gang med en guidet tur, der tilbyder en pædagogisk perspektiv. Selskaber, som giver pædagogisk rejser til Italien funktionen udpegede turistguider og eksperter inden for forskellige emner at instruere deltagerne hen ad vejen. Sådanne ture typisk logi, og de fleste måltider samt entrépriser og drikkepenge. Firenze og RomeEducation First Educational Tours tilbyder ture over hele verden, herunder rejser til Italien. Selskabets 2011 tur til Firenze, og Rom er en 10-dages, ni-nat rejse, der starter og slutter i Rom. Mens der i Roms tage rejsende ett rundvisning i byen, med stop ved Forum Romanum og Colosseum, samt som en valgfri besøg til den romerske katakomber. Deltagerne besøger også Vatikanstaten og se Peterskirken og Det Sixtinske Kapel.







I Firenze, oplever koncernen en rundvisning i byen, med stop ved berømte steder såsom Ponte Vecchio broen, Piazza della Signoria, Chiesa di Santa Croce og domkirken.







Tour deltagere vil også besøge Assisi, hvor de vil stoppe ved Basilica of St. Francis, tage en guidet tur rundt i den antikke by Pompeji og nyde et ø-krydstogt til Capri.







EF Educational Tours



En uddannelse St.



Cambridge, MA 02141-1883



877-205-9909



eftoursdotcom kunstskatte fra Italien: Venedig, Firenze og RomeSmithsonian Journeys 'kunstskatte fra Italien: Venedig, Firenze og Rom tur er en af ??otte Italy ture organisationen tilbyder. Det er udviklet til grupper er ikke større end 24 og er ledet af et af selskabets Smithsonian Study Ledere, som har ekspertise på området. Rejse hold vil også arbejde med dig for at planlægge en privat udgave af samme tur for grupper på 10 eller flere personer.







Deltagerne i denne tur opleve nogle af verdens mest berømte kunst, heriblandt værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticelli, Tizian og Caravaggio.







This Smithsonian Journeys Turen stopper også ved World Heritage sites som Vatikanet, Firenzes centrum og kanalerne i Venedig.







Det 10-dag, ni-nat turné begynder i Venedig og slutter i Rom.







Smithsonian Journeys



PO Box 23182



Washington, DC 20077-0843



877-338-8687



smithsonianjourneysdotcom Umbrien: Den Grønne Hjerte ItalyRoad Scholar, tidligere kendt som Elderhostel, tilbyder en tur til Italien Umbrien regionen, som omfatter byer som Assisi, Perugia og Orvieto. Turen tager sigte på at hjælpe deltagerne opleve kunst, mad, kultur og skikke i den italienske folk og til bedre at forstå historie Umbrien.







Tour højdepunkter kan nævnes historiske oversigter over de etruskiske civilisation, oplysninger om umbriske traditioner og en undersøgelse af livet i Frans af Assisis.







Potentielle rejsende bør bemærke, at turen deltagere forventes at vandre op til to miles om dagen, nogle gange over ujævnt terræn som brostensbelagte gader og bakker, og vil stå i længere tid. Denne 14-dages tur starter og slutter i Florence.







Road Scholar



11 Avenue de Lafayette



Boston, MA 02111-1746



800-454-5768



roadscholardotcom

0 comments: