Hoteller i Obidos, Portugal

Den middelalderlige stenmure Obidos står stadig i dag.Obidos er en af ​​de eneste befæstede byer tilbage i Europa, og dens historiske arkitektur er tydelig i sin århundredgamle kirker og Castelo de Obidos, der er bygget næsten 500 år siden. Hotellet overnatningssteder i Obidos spænder fra standard værelser i det 19. århundrede kloster to Jacuzzi suiter i moderne faciliteter med fitness-centre, spabade, og golfbaner. Albergaria Josefa d'Obidos HotelletOm trestjernede Albergaria Josefa d'Obidos Hotel tilbyder 34 gæst værelser med satellit-tv og standard faciliteter. Gæster er velkomne til at nyde en komplet morgenmad hver morgen i det lyse morgenmadslokale. Hotellets restaurant serverer regionale retter til frokost og middag, herunder specialiteter som Fritada Frutos do Mar og Oksekød Medaljoner. Hotellets bar og pub er åben i løbet af aftenen for alkoholholdige og ikke-alkoholiske drikkevarer og lette retter og har en billardbord for nogle aften sjov. Mødelokalet kan rumme op til 90 personer for erhvervslivet arrangementer og små personlige funktioner.







Albergaria Josefa d'Obidos Hotel



Rua D. Joao de Ornelas



2510-074 Obidos



Portugal



011-351-262-959-228



josefadobidosdotcom Estalagem do Convento?Oprindeligt en 19. århundrede kloster, Estalagem gøre Convento hotel tilbyder 31 overnatning med en-suite badeværelse og standard faciliteter i antiquely indrettede værelser. Hotellets restaurant serverer lokale og internationale retter i løbet af dagen, og gæsterne kan nyde en cocktail i baren eller på den udendørs terrasse, omgivet af anlagte haver. Konferencerummet på hotellet kan rumme små virksomheder møder og familiebegivenheder.







Estalagem do Convento?



Rua Dom Joao D'Ornelas



2510, Obidos



Portugal



011-351-258-813-513



Kroen-portugaldotcom Hotel Praia D'El Rey MarriottThe gæst værelser på de fem-stjernede Hotel Praia D'El Rey Marriott spænder fra standard-værelser til presidential-suiter. En regelmæssig suite er 860 kvadratmeter, og præsidentens suiter er 1800 kvadratmeter og kommer med king-size senge og jacuzzi badekar. Både rygning og nonsmoking indkvartering er til rådighed. Faciliteterne på hotellet inkluderer en fuld 18-hullers golfbane, legeplads, indendørs og udendørs swimmingpools, og jacuzzi. Det moderne fitnesscenter tilbyder regelmæssig cardio, aerobic og vand fitness klasser og har personlige trænere til rådighed for individuelle træning. Spaen tilbyder krops-og ansigtsbehandlinger og massage behandlinger. Club Aventura er en klub for børn op til 16 år og tilbyder surfing lektioner, paintball, kajaksejlads, strand spil, computere og meget mere. Poolen Sharx Bar og Grill serverer enkle fast-food varer, og Romy restaurant serverer gourmet middelhavsretter.







Hotel Praia D'El Rei Marriott



2500, Obidos



Portugal



011-351-262-905-100



Praia-del-reydotcom Pousada De ObidosLocated inden det 16. århundrede Castelo de Obido, Pousada De Obidos hotel tilbyder ni gæster overnatningssteder, der opretholder slottets historiske karakter og samtidig sikre moderne bekvemmeligheder, såsom kabel tv, minibar, og fire-plakat king-og queen-size senge. Hotellets restaurant serverer regionale billetpris og kan rumme op til 60 enkeltpersoner for jubilæet, familie funktioner, og små business-arrangementer. Hotellet er beliggende i en 15-minutters kørsel fra Malhoa museet og en halv time kørsel fra Alcobaca klosteret.







Pousada De Obidos



Rua do Castelo



2510-999 Obidos



Portugal



011-351-262-955-080



pousadas.pt

0 comments: