Fire stjernede hoteller i Malaga, Spanien

Se kanoner og murede fæstninger på Castillo de Gibralfaro.Beliggende langs Costa del Sol i Andalusien, byen Málaga tilbyder en subtropisk klima, perfekt til året rundt besøg. Gæster, der bor i Malaga kan tage en rundtur i det 14. århundrede Castillo de Gibralfaro og Alcazaba, besøge ruinerne af det romerske teater, der er bygget før det tredje århundrede, eller Pileta Caves med 25.000-årige symboler ætset ind i klippen. De fire-stjernede hoteller i Málaga tilbyder opskalere indkvartering, on-site spisesteder og faciliteter, der inkluderer jacuzzi, finsk sauna og putting greens. Hotel Barcelo MálagaLocated inden for fem minutter kørsel fra Rosaleda stadion, Martin Carpena sportsarenaen og stranden, Hotel Barceló Málaga tilbyder 221 overnatning, en on-site restaurant og selskabslokaler. Samtlige værelser er udstyrede med massagebruser, mens 485-kvadratmeter familieværelser er udstyret med to sammenhængende værelser, og junior suiter er 540-kvadrat-meter i størrelse og har to badeværelser, en opholdsstue og en minibar. B-lækker restaurant serverer en komplet morgenbuffet hver morgen og den prisbelønnede El Anden restaurant serverer lokale retter i løbet af aftenen. Hotellet har mere end 16.000 kvadratmeter af konference rum, som kan rumme op til 1.200 gæster til en bred vifte af arrangementer.







Hotel Barceló Malaga



Helt de Sostoa, 2



Estacion Vialia Maria Zambrano



29002 Malaga



Spanien



011-34-952-047-494



barcelodotcom Hotel Molina LarioThe Hotel Molina Lario er beliggende inden for fem minutter gang fra katedralen i Malaga, Picasso Museum og byens centrum af Málaga. Det restaurerede 19. århundrede hotel tilbyder 103 gæster overnatningsmuligheder, der spænder fra deluxe værelser til junior suiter og fuld suiter og både ryger og ikke-ryger værelser. Suiterne er udstyret med standard faciliteter, en separat opholdsstue og gratis kaffe og alkoholiske drikkevarer. Restaurant el Café de Bolsa serverer middelhavsretter i spisestuen eller udendørs terrasse. En udendørs swimmingpool, et solarium og en golf putting green ligger på stedet og seks konferencelokaler er til rådighed for erhvervslivet og personlig funktioner for op til 250 personer.







Hotel Molina Lario



Molina Lario, 20-22



29015 Málaga



Spanien



011-34-952-062-002



hotelmolinalariodotcom Hotel Monte MálagaThe Hotel Monte Malaga tilbyder 179 gæster indkvartering med udsigt ud over havet og spænder fra standard-værelser til luksussuiter. Junior suiter er udstyret med en separat loungeområde, boblebad badekar og privat terrasse. Fuld størrelse suiter med separat stue, spiseplads, påklædningsværelse, badeværelse med matteret glas hans og hendes dræn, sauna og jacuzzi og en privat terrasse. Rygere og ikke-ryger værelse til rådighed. El Puerto Restauranten serverer frisklavet morgenmad hver morgen og à la carte fare i løbet af dagen. Gæster er velkomne til at nyde den udendørs pool, solarium lounge og fitnesscenter med en finsk sauna og tyrkisk bad. Hotellets otte mødelokaler kan rumme op til 450 personer til konferencer, receptioner, forretningsmøder og meget mere.







Hotel Monte Málaga



Paseo Marítimo Antonio Machado, 10



29002 Malaga



Spanien



011-34-952-046-000



hotelesmontedotcom

0 comments: