Ferier i Norditalien

Venedig, med sine mange kanaler, er en magisk by.Den nordlige del af Italien er en kontrast blanding af bjerge, søer og kyster. Den indeholder også de større byer i Milano og Venedig. I sommeren kan besøgende nyde den spektakulære natur i den italienske søer. Dem, der ønsker en mere afslappende ferie kan foretrække at nyde solen på den venetianske Riviera. Vinter rejsende kan vælge mellem de mange skisportssteder i de italienske bjerge. På alle tider af året, er en storbyferie i den stilfulde by Milano til en uforglemmelig oplevelse. Italienske søer Lake Garda er flankeret af bjerge.Den nordlige italienske søer er spektakulære i sommermånederne, når vind fra Alperne køler solvarme region. Citalia arrangerer en tur til den italienske søer, som omfatter besøg i Lake Como Lago Maggiore og Gardasøen. Turen varer ni nætter og finder sted i løbet af sommeren. Det begynder i Verona og ender i Milano.







Citalia Holidays Ltd



Atrium



London Road



Crawley?"



W. Sussex RH10 9SR



Storbritannien



011-11-44-800-232-1802



citaliadotcom Venetian RivieraThe Venetian Riviera har gyldne strande, livlige natteliv og er naturligvis inden for en kort afstand fra de smukke by Venedig. Det vigtigste feriested på den venetianske Riviera er Lido di Jesolo, en travl by, som er mest trafikerede i månederne juli og august måned. De fire-stjernede Hotel Principe Palace i Lido di Jesolo blev bygget i 1947 og er beliggende i centrum af byen. Den har en tagterrasse med swimmingpool og privat parkering. Det har også et privat område af stranden er forbeholdt hotellets gæster.







Hotel Principe Palace



Piazza Mazzini 37/42



30017 Lido di Jesolo



Venezia



Italien



011-11-39-421 370 474



principepalacedotcom City Break i Milano Milanos berømte katedral tilbyder gratis adgang for besøgende.Milano er kendt som Italiens hovedstad stil, men denne kosmopolitiske by er også berømt for sin arkitektur og fodbold. The Duomo is the gothic cathedral in the Piazza del Duomo, in the center of the city and visitors can climb up to the rooftop for spectacular views. Til fodbold fans, er spil spilles på den verdensberømte stadion mest weekender i løbet af vintermånederne. The contemporary Bulgari Hotel is centrally located, with a private garden and individually designed rooms.







Bulgari Hotel



Via Privata Fratelli Gabba 7 / b



20121 Milano



Italien



011-11-39-2805-8051



bulgarihotelsdotcom Skiløb De italienske Alper er populære hos skiløbere om vinteren.Om vinteren, vælger mange at stå på ski i Dolomitterne eller italienske alper. The Vialattia (eller "" Milky Way ") skiområdet ligger på grænsen mellem Frankrig og Italien og er tæt til Torino lufthavn. Den udvej af Sestriere vært begivenheder på 2006 Olympiske Vinterlege og er velegnet til alle niveauer af skiløbere. Skidotcom kan tilpasse ferier i denne region, ifølge budgettet.







Skidotcom



210 Aspen Airport Business



Center Suite AA



81611 Aspen, Colorado



1-970-429-3099



skidotcom

0 comments: