Budapest Natklubber

Budapest omhandler løbet 200 kvadrat miles.På grund af den naturlige beskyttelse af Gellért Hill og Donau-floden, Budapest, Ungarn var et ideelt sted til at bygge en by, ifølge BudapestInfo.hu. Hængebroen over Donau er en af ??byens mest genkendelige symboler, og de 12 termiske bade komplekser har resulteret i "" City of Spas "kaldenavn. Budapest er også hjemsted for en række klubber byder sten, jazz, blues og dansemusik. Fat Mo's Music ClubFat Mo's Music Club er en af ??de bedste virksomheder til at nyde levende musik, i henhold til Budapest-turist-guidedotcom. Denne klub populær blandt både lokale og turister, og har jazz, blues og soul nætter. Klubben har også en restaurant, og bordreservationer anbefales. Restaurant retter omfatter tortilla med kylling, kyllingevinger og brownies.







Fedt Mo's Music Club



Nyári Pál utca 11. V. distriktet



M3-metroen Kálvin tér eller Ferenciek Tere station



Budapest, HU



36 -1-267-3199



fatmo.hu Wigwam Rock ClubRock music fans touring Budapest kan nyde Wigwam Rock Club, landets mest prestigefyldte og kendte rock klub efter til Budapest Tourist Guidedotcom, Lonely Planetdotcom og City, og Outdotcom. Big-name ungarske rock og blues bands går på scenen hver fredag ??og lørdag nat og efter fest udøver til daggry. Tidligere viser, har omfattet Støv N 'Bones, den ungarske Guns N' Roses hyldest band. Mange viser ikke kræver, at du være 21 for at komme ind og nyde.







Wigwam Rock Club



Fehérvári út 202



Budapest, HU



06-1-208-5569 eller 36-1-208-5569 A38 ShipA38 Ship er Budapest, turist-guidedotcom Editor's Choice for bedste klub i Budapest. Klubben var tidligere ukrainske skib forvandles til en fire-etagers koncert og kulturelle centrum ved Donau-floden. Live koncerter er kendetegnet hele året, herunder moderne, rock og jazz. Klubben indeholder en restaurant med omfattende vin optioner, en tagterrasse til sommeren nydelse, og to udendørs barer. Klubben kræver forbehold for restauranten og retter omfatter deer skinke med tranebær og peberrod, og rugbrød, oksekød tandsten, sandart terrine med dild sauce.







A38 Ship



Petofi Bridge IX



36-1-464-3940



a38.hu Cotton ClubThe Cotton Club udstråler en atmosfære af 1920'erne gangster Amerika med levende musik hver nat undtagen søndag fra "berømte" Cotton Club Jazz Band. Et show revyen klubbens Orpheum Hall har tidstypiske-dragt dansere gøre Charleston kan-kan og svinge danse. En cigar værelse og et poker rum er også tilgængelige. Klubbens restaurant serverer gourmet grillede bøffer, ungarske specialiteter og en stor vin-og cocktailkort.







Cotton Club



Jokai utca 26., VI



Budapest, HU



36-1-354-1341



cottonclub.hu

0 comments: