Dag Tours i Toscana

Dagsture tilbyder dig chancen for at udforske Toscana.Beliggende i midten af ??Italien, Toscana er hjemsted for adskillige imponerende samlinger af kunst, herunder romerske ruiner og renæssance malerier, freskoer, skulpturer og arkitektoniske skatte. Toscana er desuden berømt for sin unikke landskaber, lækre retter og byerne Firenze, Pisa, Lucca Cortona, San Gimignano og Arezzo. Dagsture i Toscana er en god måde at udforske de attraktioner i området med en ordentlig vejledning. Toscana på en dag-Sightseeing TourThis tur fremhæver nogle af de vigtigste og smukke seværdigheder i Toscana. Turen starter på 8:30 i Florens og varer i tolv timer. Efter et møde med engelsktalende guide, og gæsterne ombord luksus air-condition trænere gå til den middelalderlige by Siena, hvor de kan deltage i en organiseret tur eller udforske det sted på egen hånd. Næste, gæster besøge Chianti vinmarkerne til frokost. Turen fortsætter med en rundvisning på San Gimignano berømte 14 tårne, og med Pisa med sin dåbskapellet, kirkegård, monumentale Domkirke og Det skæve Tårn. Prisen for turen inkluderer frokost en professionel guide og entré til Siena katedralen.







Toscana på en dag-sightseeingtur



Viator



600 Townsend St.



San Francisco, CA 94103



866-648-5873



viatordotcom Siena og San Gimignano TourThis Turen starter i Florence og sidste otte-og-en-halv time. Turen giver gæsterne mulighed at opdage San Gimignano og Siena, to af de smukkeste byer i Toscana. Turen tager dig igennem Chianti regionen, med dens oliven træer og vinmarker, og går videre til den middelalderlige fæstning i Siena, hvor gæsterne kan tage billeder på kvadratet på Piazza del Campo, en katedral og et museum. Gæster så lad for San Gimignano, en by, der har skyskraber-lignende tårne ??er bygget i det 13. århundrede. På tilbageturen, har gæsterne mulighed for at beundre de velbevarede vægge Monteriggioni landsbyen. Prisen for turen inkluderer en engelsktalende guide og entré til attraktioner, men ikke frokost.







Siena og San Gimignano Tour



Viator



600 Townsend St.



San Francisco, CA 94103



866-648-5873



viatordotcom / Privat Firenze i 1-Day TourThis fire timers tur til Firenze tilbyder turister chancen for at se alle vartegn i byen på en dag. Turen starter med en tur i det historiske centrum af Firenze, der tilbyder en hurtig introduktion til byen. Mens du går igennem piazzaer og gader i Firenze, lyt gæsterne til information om renæssancen, Medici Familie og liv mange berømte kunstnere. Efter tur, vil turister ankommer til Accademia Gallery, hvor de skal se Michelangelos "David" "og andre imponerende skulpturer. Turen slutter med et besøg ved "Uffizzi" "Galleri, hvor en lokal vejledning vil give turister en indføring i renæssancen og værkerne vises i museet. Prisen for turen inkluderer indgang og gebyr for Accademia Galleri og Uffizi.







Private Firenze i 1-Day Tour



Avventure Bellissime



1063 San Marco



30124 Venezia, Italien



+39-041-970-499



ture-italydotcom

0 comments: