Discount spanske Hoteller

Besøg det kongelige palads i Madrid, Spain.Spain er fyldt med historiske skatte moderne attraktioner, der lokker besøgende fra hele verden. Vacationers kan besøge Yuso klostret, Forum Romanum Terragon, the Lugo bymurene og Prado. Budget hoteller i Spanien tilbyder en økonomisk middel til at udforske landet med komfortabel indkvartering. AS Hotel BellaterraLocated nær A-7-motorvejen exit, og i en 10-minutters kørsel fra Barcelona, ??tilbyder AS Hotel Bellaterra 116 værelser på fire etager. Værelserne er godt udstyret med standarden bekvemmeligheder og kørestolsvenlige værelser er til rådighed. Hotellet omfatter en bar, café og seks konferencelokaler der kan rumme op til 400 personer. Gæster kan nyde en runde golf på den nærliggende golfbane, der ligger inden for to miles fra hotellet. Flere restauranter, klubber, er barer, pubber, og stranden ligger inden for 15 miles.







AS Hotel Bellaterra



Autopista AP7 KM 151



08290 Bellaterra Valles område



Spanien



011-34-93-586-3453



ashoteles.es Bellavista SevillaBellavista Sevilla er beliggende i byen Sevilla, inden for en fem minutters gang fra flere lokale barer og restauranter, og fire miles fra centrum af byen. Dette hotel har fire etager med 104 værelser, heraf to suiter. Det har også en udendørs swimmingpool, et solarium og mødelokaler. Budgettet Hotellet ligger mindre end 10 miles fra lufthavnen i Sevilla og tre miles fra Santa Justa togstationen.







Bellavista Sevilla



Avenida Bellavista 153



41014 Sevilla



Spanien



011-34-95-469-3500



hotelbellavistasevilladotcom Campanile Barcelona HotelLocated under en 20-minutters kørsel la Sagrada Familia, Barcelona, ??Campanile Barcelona Hotel tilbyder 212 værelser indrettet i en gammeldags, traditionel stil med hardwood møbler. Hotellets restaurant serverer en komplet morgenbuffet hver morgen og er åben til frokost og aftensmad hver dag. Dette hotel ligger i et minuts gang til nærmeste busstoppested, og nærmest stranden ligger mindre end otte miles fra hotellet.







Campanile Barcelona Hotel



Crta. N-150 km 6,7



08210 Barbera Del Valles



Spanien



011-34-93-729-2928



Campanile-barcelona.es Hotel Europa Boutique SevillaHotel Europa Boutique Sevilla er beliggende nær den populære katedralen i Sevilla. Ejendommen har eksisteret siden det 18. århundrede og har bevaret sin oprindelige træk, mens det blev renoveret og omdannet til et hotel. Denne ejendom har 16 værelser, der er enkle og velholdte med standard bekvemmeligheder. Hotellets beliggenhed giver besøgende til at opdage mange butikker og seværdigheder, herunder Museum of Fine Arts og Archivo de Indias, som ligger i en fem minutters gang fra hotellet.







Hotel Europa Boutique Sevilla



Jimios, 5



41001 Sevilla



Spanien



011-34-95-450-044



hoteleuropasevilladotcom Hotel Las TruchasLocated på Den Iberiske bjergkæde, inden for en ti minutters gang fra den rolige Monasterio de Piedra naturpark, Hotel Las Truchas tilbyder 38 værelser med standard faciliteter, hvoraf mange har udsigt over dæmningen Tranquera, og en tre- værelse familiebolig. Faciliteterne inkluderer en spillehal med spilleborde, en stue med musik og et bibliotek, legeplads, glassed-in swimmingpool og tennisbaner. Gratis cykler til rådighed for gæsterne at udforske det omkringliggende område. Lokale retter serveres i hotellets restaurant hele dagen.







Hotel Las Truchas



Carretera del Monasterio de Piedra S / N



50210 Nuevalos



Zaragoza, Aragon



Spanien



011-34-97-684-9040



hotellastruchasdotcom Hotel Reyes CatólicosHotel Reyes Católicos is locatd i centrum i Madrid, i en ti-minutters gåtur fra Almudena Cathedral, Plaza Mayor, og det kongelige palads. De 38 værelser tilbyder standard faciliteter, herunder en restaurant, bar og opholdsstue samt mødelokale til forretnings-og personlige begivenheder.







Hotel Reyes Católicos



C / Ángel, 18



28005 Madrid



Spanien



011-34-91-365-8600



hotelreyescatolicosdotcom

0 comments: