Gruppe Rejser til Europa

Grupperejser udforske mange europæiske lande.Traveling er en tid til sjov, eventyr og udforskning af et ukendt sted. Når du rejser i grupper, kan turisterne tilbringe fornøjelig tid med en gruppe af deres nærmeste og kæreste, eller møde nye mennesker fra andre samfundslag. Rejser på tværs af Europa med en gruppe giver tid til familie limning eller spændingen af ??nye venner i en spændende, adventurous indstilling. GlobusGlobus giver borgerne ønsker at rejse Europa med en vejledning til at hjælpe med aspekter som planlægning, organisation og sproglige barrierer. Rejse med Globus ofte betyder VIP adgang og frihed for bekymringer over skemaer eller billetter samt rejse-værdi og rabat, såsom bulk priser for hoteller og fly billetpris. De tilbyder flere destinationer i Europa, herunder Italien, Storbritannien og Danmark, Tyskland, Østrig og Rusland, samt europæiske River krydstogter. Sampler ture ramte Europas største højdepunkter, ofte touring flere lande i en rejse. Globus tilbyder specialiseret gruppe ferier, så familie grupper, kirkelige grupper og grupper af studerende kan slutte sig sammen til deres eget private boliger, Globus tilbyder også specielle pakker og rabatter for flere af disse ture. Grupper varierer i størrelse, men private grupper af 20 eller flere har mulighed til at tilpasse deres ferie, i modsætning til før-made pakkeaftaler.







Globus



5301 South Federal Circle



Littleton, CO 80123



866-755-8581



globusjourneysdotcom Virgin VacationsVirgin ferier hjælper grupperne sat sammen deres ideal europæiske ferier med tilpassede gruppe pakker. Med adresser som London, Paris, Rom og Amsterdam eller en kombination af byer og temature som Englands Festival for Quilts er Virgins inklusiv rejsepakker ikke styret, men er leverandører indrømmelser eller rabatter større gruppe, som kan være så mange som 40 personer. For hver 10 personer, er en ny rabat tilføjes, for eksempel får 20 mennesker den person efter eget valg et værelse opgradering, 40 får en gratis rejse og fri plads. Grupper kan købe på forhånd planlagt ferie, eller tilpasse deres ferie.







Virgin Vacations



3303 Monte Villa Parkway Ste 200



Bothell, WA 98021



888-937-8474



Virgin-vacationsdotcom ferier til Göthe rejsebureauer på Resort Vacations til Go samle specialiserede gruppe ture, afhængigt af gruppens behov. Hvis din rejse er en familiesammenføringer de kan planlægge aktiviteter venlige til alle aldre, samt give rigelig ledig tid for de enkelte sysler. Virksomheden grupper kan have aktiviteter for deres ægtefæller og børn, mens konferencer og uddannelse er i gang i første-klasses konferencecentre og hoteller. Ferier To Go beskæftiger sig med grupper af alle størrelser, men mængderabatter typisk begynder med grupper af otte eller flere. Den Europæiske ture Funktionen tour bestyrelsesmedlemmer, som taler det sprog turneret lande, og er erfarne og vidende, så ferien er oplysende samt så glat-run. Europæiske ture udforske byer og destinationer, herunder Frankrig, Grækenland, Italien,



Polen, Portugal, Rumænien, Spanien og Schweiz.







Ferier til Go



5851 San Felipe, Ste 500



Houston, TX 77057



800-680-2858



tourvacationstogodotcom

0 comments: