Rejser Tours i Riccione, Italien

Riccione, ItalyRiccione er en nordlig italiensk by i provinsen Rimini, Emilia-Romagna. Det er en populær ferie destination med italienerne og en af ??de travleste badebyer i det nordlige Italien. Uden for Italien, har Rioccione blevet en populær destination blandt cyklister. Tour de France-vinder Marco Pantani er en af ??de mange professionelle cykelryttere, der har uddannet i området. Mange af Rioccione's hoteller har følgelig udnyttet cykelsportens popularitet ved at tilbyde rundvisninger og cykeludlejning. Italien Road Bike TourTrip stedet en familieejet cykling ferie virksomhed med mere end ti års erfaring. Selskabets's Italy Cykeltur giver cyklister med mulighed for at udforske byen og omgivelserne ved at følge faste ruter eller ved at deltage på en guidet gruppe. Turen har base på Riccione's Hotel Dory. Det inkluderer seks nætter helpension indkvartering på hotellet, byens cykler til brug for gæster, udskiftning cykler og mad i løbet af forlystelser, lufthavn overførsler, og en række udflugter til byen. Turen kører fra marts til juni og derefter igen mellem september og november. Fra oktober 2010, koster turen 680 dollars.







Pakke & Pedal Europe, Inc.



218 Hunter Rd.



Springville, PA 18844-9578



USA



570-965-2064



tripsitedotcom Classic TourThe Classic Tour fra Bikestyle Tours er en cykel-baseret ferie opererer fra Hotel Gran San Bernardo i Riccione. Priser, som i oktober 2010, er omkring 200 dollar per person per dag. Prisen inkluderer mad til den daglige tur, hotelindkvartering i dobbeltværelse med en-suite badeværelse og en morgenmad og aftensmad buffet med ubegrænset vin. Forlystelser er designet til alle aldre og evner. Ture tage i det lokale oliemølle og olivenlunde samt besøge en kaffe-ristning fabrik. Bikestyle Tours er en dedikeret cykelferie selskab. Virksomheden blev startet i 1996 og ti år senere blev udpeget som EF-Tidende Rejsearrangører til Tour de France.







Bikestyle Pty Ltd



PO Box 3935



South Brisbane



Queensland 4101



Australien



61-738-465-999



bikestyletoursdotcom italienske Cycle ResortHooked på Cykling tilbyder en italiensk Cycle Resort ferie baseret i en fire-stjernet hotel i Riccione. Forlystelser er inddelt i let, medium og avancerede klassifikationer. Ikke-ryttere kan nyde en af ??de aktiviteter, der arrangeres af hotellet i Riccione. Guidede ture kan fås fra marts til juni og derefter fra september til oktober. Fra oktober 2010, starter priserne fra 927 dollar per person baseret på to personer deler. Prisen omfatter syv overnatninger med morgenmad og middag og en snack til forlystelser. Gæsterne kan også benytte hotellets swimming poolen for at køle ned.







Hooked på Cykling



5 Redmill Domstolen



Øst Whitburn



West Lothian



Skotland EH47 0PL



Storbritannien



44-150-174-0985



hookedoncyclingdotcon

0 comments: