Europæiske Cruises i september

Mange krydstogtskibe tilbyde spændende europæiske ture i september.En organiseret cruise er den optimale strukturen for mange turister til at udforske Europa, da det giver en effektiv planlagt lejlighed til at besøge adskillige europæiske destinationer i en ferie. Boarding en af ??disse overdådigt udformet krydstogt skibe, som tour Europa hele året rundt er en oplevelse i sig selv. Ligegyldigt hvad dit budget er, eller hvad din byer af interesse er, er du garanteret at finde en europæisk krydstogt i september, der er lige det rigtige for dig. Den spanske Splendor Et krydstogtskib ferie er en optimal måde at rejse til Spanien på grund af mobiliteten det giver at besøge flere spanske byer.Den spanske Splendor er en 14-dages krydstogt om bord på ms Prinsendam krydstogtskibet drives af Holland America Line. Passagerer om bord på ms Prinsendam i London om føring dato 12. september 2011 og landsætte den 26. september på det endelige bestemmelsessted i Rom, Italien. Krydstogt tager passagerer på en rundtur i Portugal og Spanien kyster, fra Bilbao til Lissabon til Sevilla og Gibraltar, Alicante og Barcelona.







Når den ikke er forankret, kan passagererne nyde utal muligheder for krydstogt aktiviteter og aflad ombord på ms Prinsendam. Skibet kommer komplet med et væld af branchens førende faciliteter, herunder en kulinarisk kunst center, der tilbyder hands-on madlavning klasser, en spa og salon, et fuldt udstyret fitnesscenter og sportsbaner, og overvåget ungdomsprogrammer for passagerer med familier. Den estimerede pris per nat er $ 147 per person.







Holland America Line



(877) -932-4259



hollandamericadotcom West middelhavsinspireret og Adriaterhavet Coast Cruise Hvis dine europæiske cruise indeholder et stop i Venedig, skal du sørge for at tage en sejle på en venetiansk gondol.Vesten middelhavsinspireret og Adriaterhavet Coast Cruise er en 16-nat cruise ombord Celebrity Eclipse skibet drevet af Celebrity Cruises. Passagerer påmønstre Southampton havnen i England på sejler dato 12. september 2011 og vende tilbage til den samme havn, som den endelige destination den 28. september. Eclipse tager passagerer fra havn til havn i flere af de mest maleriske og historiske byer i hele middelhavsinspireret og Adriaterhavet kyster, fra Cardiz and Cartegana i Spanien, Sardinien, Sicilien og Venedig i Italien, til Dubrovnik i Kroatien.







Under opholdet om bord Celebrity Eclipse, kan passagererne gendanne til den næste destination i luksuriøse kahytter, kan du besøge spa-og fitness-centre, nyde den overdådige Vegas-stil kunst og underholdning, viser og kasinoer eller nyde en romantisk middag eller drink i skibet mange barer, lounges og restauranter efter slippe børnene i programmet Ungdom. Du kan få alle disse for 163 dollars per person per nat.







Celebrity Cruises



(800) -647-2251



celebritycruisesdotcom græske Isles Cruise Cruising gennem den fortryllende græske Isles er en gang-i-en enestående mulighed.The Greek Isles Cruise er en 12-dages krydstogt om bord på Ruby Princess cruise skibet, og i af Princess Cruises. Krydstogt afgår fra Venedig, Italien om sejlads dato 25. september, 2011 og debarks i Rom, Italien som den endelige destination den 7. oktober. Ruby Princess tager passagerer på en gennemgribende, actionfyldt tur i den græske øer og de omkringliggende by havne med stop ved en ny destination til efterforskning næsten hver dag. Udvalgte lokaliteter omfatter Korfu, Olympia, Athen, Mykonos and Santorini i Grækenland, Capri-Napoli og Rom i Italien og Efesus i Tyrkiet.







Ruby Princess er en ny (debuterede år 2008) og moderniseret krydstogtskib byder 900 kahytter med private balkoner, flere roman underholdning (såsom "Film under stjernerne" aftener), en lotus spa-og fitnesscenter, omfattende ungdoms center og en række spisesteder, herunder en piazza-stil atrium fremvisning små bid spisesteder, en italiensk trattoria og en steak og seafood restaurant. Det anslås at koste 182 dollar per person per nat.







Princess Cruises



(800) -774-6237



princessdotcom

0 comments: