Honeymoon destinationer i Irland

Killarney har en idyllisk og bucolic landskab.Med sin mountain-omgivet søer, luksuriøse slotte, dale frodige landskaber og varm gæstfrihed, Irland er perfekt bryllupsrejse destination. Skribent Oscar Wilde beskrev Irland som en "vild skønhed," "for sin forrevne bjerge og patchwork af søer, som giver en følelse af isolation for den besøgende, ifølge Ashford Castle's hjemmeside. Landet har modtaget 6.927.000 oversøiske besøgende i 2009, ifølge Central Statistics Office Irland. KillarneyLocated i det sydlige Irland, Killarney Byen ligger i et område berømt for sin naturskønne og romantiske søer, omgivet af slotte og bjerge såsom Carrauntoohil at 3.406 meter høje. Killarney National Park er en anden attraktion, en af ​​de få, hvis ikke eneste steder i Irland, besøgende kan se den vilde røde kære, ifølge Irlands Office of Tourism. Nogle hoteller i Killarney er placeret ved søen, blandt skove, men stadig på en kort afstand fra byens centrum. Familiedrevne Killarney-søen fire-stjernede hotel tilbyder værelser med fire-post senge, verandaer, udsigt over søen, og jacuzzi. Spa-behandlinger er også tilgængelige.







Killarney-søen Hotel



Lake Shore



Killarney



Co Kerry, Irland



011-353-64-663-1035



lakehoteldotcom Waterford IslandLocated ved floden Suir, blev Waterford grundlagt i 914 af vikingerne, idet den ældste by i Irland, rapporter Waterford byrådet. Bare en mile ned ad floden fra Waterford du finder idylliske afsondret Waterford Island og sin 16.-tals slot, som i dag er et luksuriøst hotel. Waterford Castle arrangerer også bryllup receptioner til op til 120 mennesker, og kører en 24-timers privat færgerute til og fra Waterford by. Værelserne er indrettet i en klassisk stil og har udsigt til haven.







Waterford Castle



The Island



Waterford



Co Kilkenny, Irland



011-353-51-878-203



waterfordcastledotcom CongCong ligger på en landtange 45 km nord for Galway i det vestlige Irland, rapporterer landets Office of Tourism. Beliggende ved bredden af ​​Lake Corrib, Ashford Slot er et af områdets seværdigheder. Bygget i middelalderen, det er i dag en fem-stjernet hotel og byder på bryllupsrejse pakker, inklusive to overnatninger i en kahyt, en flaske De Canteneur Champagne med en privat sabering demonstration, bueskydning aktivitet, fem-retters menu med personlige menu, rosenblad skru ned og romantiske film med Valrhona håndlavede chokolader, i henhold til hotellets hjemmeside.







Ashford Castle



Cong



Co Mayo, Irland



011-353-94-954-6003



ashford.ie

0 comments: