Vandland i Italien

Vand parker er gode steder at køle af om sommeren.Vandlande give familie underholdning, især i de varme sommermåneder. Italien en række vandparker ligger rundt om i landet. Billet priserne varierer enormt: De fleste parker tilbyde rabatter til de besøgende, der booke på forhånd. Nogle også giver rabat adgang til dem indrejser for del af en dag. Besøgende bør tjekke på forhånd, om svømning hætter er nødvendige, da disse er obligatoriske på nogle parker i Italien. HydromaniaHydromania vandland ligger i Italiens hovedstad, Rom. Det er et sted at køle af efter en lang dags sightseeing. Parken har en kæmpebølge pool og hævder at have den hurtigste vandrutschebane Italien. Der er flere barer og restauranter i parken. Hydromania er åben fra slutningen af ??maj til september og indgang omkostninger fra 16 euro, cirka 22 dollars USD for voksne. Besøgende kommer ind i parken efter 02:00 betale en rabatpris.







Hydromania



Vicolo Casale Lumbroso 200



Rom



Italy 00166



+11-39-666-183-183



hydromania.it Acqua Park FollonicaAcqua Park ligger på Italiens toscanske kyst. Det har mange swimmingpools og vandrutschebaner. Det giver også aktiviteter i dagtimerne, f.eks på stranden volleyball turneringer for besøgende i alle aldre. Om aftenen har parken underholdning for både voksne og børn. Parken er åben fra juni hvert år og billetter koster fra 18 euro, eller cirka 24 dollar USD for voksne. Børn under tre år er optaget gratis.







Acqua Park Follonica



Via Sanzio



Zona Capannino



58022 Follonica



+11-39-566-263-735



acquavillage.it EtnalandEtnaland ligger på øen Sicilien, nær den udslukte vulkan Etna. Den er åben fra juni til september. Der er ingen offentlig transport til Etnaland, og derfor anbefales det, at besøgende rejser med bil. Parken har en bred vifte af vandrutschebaner og i højsæsonen er der dagligt viser med akrobatik og klovner. Etnaland's kabel ride en fantastisk udsigt over Etna og det sicilianske landskab. Voksen Billetter koster fra 20 euro, eller cirka 26 dollar USD i lavsæsonen.







Etnaland



Casella Postale N.56



I-95.032 Belpasso



Italien



+11-39-959-897-101



Etnaland.eu AqualandiaAqualandia ligger i livligt badeby Lido di Jesolo på den venetianske Riviera. Den er tilgængelig både i bil og med offentlig transport. Parken er udformet som en caribiske ø, komplet med palmer. Der er otte separate temaområder, f.eks Adrenaline området, og byder på en elastikspring tårn. Aqualandia er åben fra maj til september og billetter koster fra 26 euro, eller cirka 32 dollar USD for voksne. Halv dag billetter fås også.







Aqualandia Park



Via Buonarroti, 15



30017 Lido di Jesolo



Venezia



Italien



+11-39-421-371-648



aqualandia.it / da

0 comments: