Livlig Hoteller i Malia

Malia ligger på Kreta.Malia er i den sydøstlige europæiske nation i Grækenland, på øen Kreta. Malia er en by som ligger ved kysten og en populær ferie destination på grund af de seks sandede gyldne strande, olivenlunde, arkæologiske seværdigheder og rigelige rekreative aktiviteter, herunder sejlads, lystfiskeri, golf, ridning, cykling og svømning. For dem der har planer om at besøge Malia, er der forskellige livlige og pulserende hotel optioner til at overveje. Kyknos Beach HotelKyknos Beach Hotel er et familie-drevet indkvartering, ligger kun få skridt væk fra den sandede og pulserende strand, som er et knudepunkt for vandsport. Kyknos Beach Hotel ligger få skridt væk fra snesevis af forretninger og natklubber. Til spisning øjemed omfatter nogle nærliggende spisesteder San Giorno Taverna, som specialiserer sig i kretensiske-græsk køkken. Hotellets lyse værelser er alle udstyret med grundlæggende funktioner som aircondition, individuel klimakontrol, radio, satellit-tv, direkte dial telefoner, føntørrer, personlig sikkerhed sikker, køleskab og en terrasse eller balkon. Supplerende hotel højdepunkter er en børne svømmebassin og legeplads, to saltvand, snackbar, internetkiosk, Gæst parkering, billard, to tennisbaner, dart ett helt-licenseret baren, og en on-site buffetrestaurant der serverer både international og græsk køkken.







Kyknos Beach Hotel



Beach Road Malia-Stalis



Malia 70007, Grækenland



011-30 2897 0320 40



kyknoshotel.gr Neon HotelletOm Neon Hotel er et familie-venlig bolig, der er kun 240 meter væk fra stranden, gemt i frodige haver og palmetræer. Den sprudlende bymidte er ca kilometer væk fra Neon Hotel, den Malia minoiske palads ligger kun en kort drev væk. Some nærliggende spisemuligheder omfatter den klassiske britiske billetpris Røde Løven, afslappede amerikanske fødevarer af Sticky fingre og Gringos mexicansk restaurant, som er øens enlige Mexican spisested. De 66 værelser har alle gratis trådløst high-speed internet adgang og roomservice. Nogle andre fordele omfatter en snack bar, som serverer græsk mad, gratis parkeringsplads, Gæst vaskeri, lufthavnstransport, biludlejere, valutaveksling, en udendørs swimmingpool, grillplads, hot tub, bordtennis og et fitnesscenter.







Neon Hotel



Malia-Stalis Beach Road



Malia 70007, Grækenland



011-30-28970-31997 Hotel Aeolos BeachThe Hotel Aeolos Beach er et lyst hotel, der er velegnet til stille og livlige ferier ens. Stranden på indkvartering har en atmosfære af traditionel gæstfrihed, og ligger kun få skridt væk fra landsbyen. Some af de forskellige spisesteder, som er tæt the Malia hotellet er Brasserie, der tjener EU og græske retter, Toto Lotto - et familiedrevet restaurant, der har specialiseret sig i traditionelle græske madlavning -, Baan Thai Bar, China Town Planet Burger og Louisiana amerikanske restaurant. Dobbelt-, enkelt eller tre-værelser er alle tilgængelige med balkon og panoramaudsigt over området. Nogle andre frynsegoder af hotellet omfatter en udendørs swimmingpool, en on-site badeland med vandrutsjebaner, et fuldt licenseret bar og en overflod af vandsport og aktiviteter såsom vand og jetski.







Hotel Aeolos Beach



Platis Shinos



Malia 70007, Grækenland



011-30 2897 0336 83?



aeolosbeachmalia.gr Alexander Beach HotelletOm Alexander Beach Hotel er en afslappende indkvartering, der giver gæsterne med malerisk udsigt over bugten Malia. Alexander Beach Hotel ligger kun få minutter væk fra landsbyen og dets mange butikker, barer og restauranter. Some spisemuligheder, som er i nærheden af ??hotellet omfatter Napolitana Italiana restaurant, China House, Subway sandwich og sydlige Fried Chicken Express. De 279 værelser og suiter alle funktionen naturskønne havet eller haven udsigter, og kommer med DVD og CD-afspiller, føntørrer, satellit-tv, te-og kaffemaskine, aircondition, køleskab og radio. Andre højdepunkter inkluderer to på stedet restauranter, natklub, kiddie pool legeplads for børn, rutschebaner, sauna, boblebad, skønhed spa, beach volley, basketball, tennisbane, billard og et fitnesscenter.







Alexander Beach Hotel



Malia Centre 279



Malia Kreta 70007, Grækenland



011-30 2897 0321 34



tury.ru

0 comments: