Mini Cruises til Frankrig

En mini cruise til tider kaldet en kort krydstogt, er et krydstogt, der rejser til en nærliggende ferie bestemmelsesstedet og retur på mindre end syv dage, ifølge Iglu Cruises. Disse krydstogter er blevet almindelige i Europa, hvor søfartslande er tæt nok på hinanden til at tilbyde en række destinationsporte inden for nem rejse afstand. Frankrig er et populært rejsemål for mini krydstogter. Frankrig og Kanal IslandsA fire-dages krydstogt, der er tilgængelig via Royal Caribbean Cruise Line, afviger fra Det Forenede Kongerige, og rejser gennem Frankrig og Kanaløerne. Anløbshavne bl.a. La Rochelle, St. Peter Port, og Brest. Stopper ashore starter typisk i løbet af morgenen og sidste ikke mere end seks timer.







Royal Caribbean



Crown & Anchor Society,



PO Box 026053



Miami, FL 33102-6053



316-554-5951



royalcaribbeandotcom Party CruiseParty Cruises er for dem, der ønsker at tage en mini-ferie i løbet af en ferie weekend. Mistral Holidays, af Brittany Ferries, sejl både til jul og nytår. Starter rejsen juledag eller nytårsaften og sejl til tre dage, begyndende i Portsmouth, England og rejser på tværs af kanalen til Frankrig. Skibet stopper for et land udflugt i Rouen, når hovedstaden i Øvre Normandiet. En valgfri landudflugter til Paris med bus kan fås på en lille merpris.







Mistral europæiske Holidays Ltd



Holywell House



Parkway



Deeside, Flintshire, CH5 2LE



011-44-124-428-0011



mistralholidaysdotcon / contactus.htm NormandyGold Crest Holidays tilbyder et mini cruise pakke, der udforsker den franske kyst, særligt koncentreret på strandene i Normandiet. De tre-dages krydstogt afviger fra Portsmouth, Storbritannien og standser ved Caen, Frankrig i en heldagsudflugt, der omfatter touring de berømte WWII strande. Overnatningssteder ombord på cruise ferry omfatter restauranter, barer, biografer, et diskotek og video gaming lounge.







Gold Crest Holidays



Feriehus Valley Drive



Ilkley, West Yorkshire, LS29 8PB



011-44-1943-433-457



guld-crestdotcom CherbourgThe Iglu krydstogt Virksomheden tilbyder en 3-dages, 2-nat cruise kaldet Smag i Frankrig. Denne krydstogt afgår fra og returnerer til Southampton, England og har en onshore udflugt over Den Engelske Kanal på Cherbourg i Frankrig. Cherbourg berømt både som en havn og som hjem i den franske flåde. Mens onshore, kan passagererne udforske La Cité de la Mer akvarium, som huser en udrangeret atomubåd. Passagerer kan nyde 24-timers room service, et fitnesscenter og levende underholdning.







Iglu Cruises



165 Broadway



Wimbledon



London, SW19 1NE



011-44-208-544-6620



iglucruisedotcom

0 comments: