Ferie Hoteller i Florence

Luftfoto over Firenze, Italien.Firenze er en stor metropol ligger i Italien. Byen er en del af central Italien Toscana-regionen og fungerer også som hovedstad. Firenze er beliggende ved floden Arno og er verdensklasse turistmål for renæssancen kunst. Nogle af byens mest kendte attraktioner omfatter Uffizi Gallery, Palazzo Pitti, den Bardini Have og Modern Art Gallery. For dem, der ønsker at tage en ferie i Firenze, der er mange hoteller at overveje. Hotel KraftThe Hotel Kraft ligger tæt på både floden Arno og Teatro della Pergol. Hotellet ligger tæt til en række af spisemuligheder, inklusive trattoria Ristorante Latini, Ristorante Buca Mario og de toscanske hjem-stil køkken Trattoria Zaza. De 77 værelser, alle har trægulve, og mange har altaner med udsigt over Via Solferino haver. For gæster er interesseret i nattelivet, er hotellet i tæt nærhed til Discoteca Central Park, YAB Disco Club og Tabasco.







Hotel Kraft



Via Solferino, 2



50123 Florence



Italien



011-39-055-284-273



krafthotel.it / english Grand Hotel MinervaThe Grand Hotel Minerva er nær det historiske centrum og er tegnet af arkitekterne Edoardo Scarpa og Carlo Detti. Hotellet ligger tæt på attraktioner som Uffizi Galleri og Palazzo Pitti. Nærliggende spisesteder omfatter klassiske måltider på Trattoria Mario, skaldyr på Ristorante la Posta og toscanske billetpris på Trattoria Armando. De 102 værelser og suiter er dekorerede med fotografier af antikke florentinske døre, og komme med gratis mineralvand og kiks. Til udvidet ophold besøgende, tilbyder hotellet "" Presidential Suites "," der er lejlighed enheder, der har en terrasse og to badeværelser. Suiterne er designet med antikt møblement og autentiske kalkmalerier i det attende århundrede.







Grand Hotel Minerva



Piazza Santa Maria Novella



16-50123 Florence



Italien



011-39-055-272-30



grandhotelminervadotcom Hotel BalestriThe Hotel Balestri ligger i midten af ??Santa Croce-kvarter, kun en kort gåtur til Ponte Vecchio. For kunstelskere, er hotellet kun få skridt fra Palazzo del Bargello kunstmuseum. TDet Hotel Balestri ligger tæt adskillige restauranter, herunder Trattoria Ponte Vecchio og den japanske køkken EITO. De 51 værelser har udsigt over enten floden eller byen. Hotellet omfatter en internet kiosk (mod gebyr), fuldt licenseret bar, parkeringsservice, morgenmad værelse og et mødelokale.







Hotel Balestri



Piazza Mentana, 7



50122 Florence



Italien



011-39-055-214-743



hotel-balestri.it/eng/index.php Hotel PierreThe Hotel Pierre er beliggende få skridt fra Uffizi Gallery og Boboli Gardens. Hotellet ligger få minutter væk fra fisk og skaldyr restaurant Ristorante la Posta og mange caféer og fine dining spisesteder i byens centrum. Nogle højdepunkter, der er tilgængelige, omfatter børnepasning, biludlejere, bar og Wi-Fi Internet zoner. Hotellet tilbyder sæsonbestemte specialiteter, herunder tidlig booking pakker og sidste-øjebliks-tilbud. Pakkerne inkluderer logi og gratis kontinental morgenmad, og omfatter ofte restaurant værdikuponer eller gratis vine.







Hotel Pierre



Via de 'Lamberti 5



50123 Florence



Italien



011-39-055-216-218



hotel-pierre-florencedotcom/en

0 comments: