Adventure Rejser Ferier i Europa

Tag en tur tværs over verdenshavene til et eventyr ferie i Europa.Europe indeholder hundredvis af ferie muligheder, takket være den meget forskellige landskaber og kulturer mellem Arctic Circle of Finland til de sydlige kyster i Grækenland. Adventure-søgere kan opleve ferier fyldt med vandreture og kulturelle fordybelse, visit huler for dykning i Island eller gå bjergbestigning i Schweiz. Lapland Adventure og Ice Hotel Northern Lights, eller aurora borealis, er synligt oktober til marts måned.Får chancen for at tilbringe natten i en iglo on denne 7-dages Lapland vildmark tur. Dine rejser vil være spækket med eventyr, som du lærer at bygge en iglo og overleve i det kolde polarcirklen. Aktiviteterne fremhævede bl.a. at lære at betjene en hundeslæde og boring dine egne isfiskeri hul. Nordlyset skaber en magisk eventyrland i himlen, og du har adgang til en sauna, der opvarmes ved afbrænding af træ. På din sidste nat får du at sove i en bemærkelsesværdig ishotel, den største i verden, med overnatning håndlavede helt med is mursten og pakket sne. Finland er hjemsted for rensdyr racer, kontinuerlige sollys fra juni til august og den samlede mørke 24 timer nætter i oktober til marts, ifølge Lonely Planet. I oktober 2010 begynder pakke pris for dette eventyr på $ 3.060.







iexplore



833 W. Jackson, Suite 500



Chicago, IL 60607



800-439-7567



iexploredotcom dalmatiske kyst Familie MultisportThe dalmatiske kyst familieferie er en seks dages Multisport eventyr. Spil i sandet og surfe langs øerne af Adriaterhavskysten i Kroatien. Ifølge to Lonely Planet, tilbyder den historiske region Dalmatien middelalderlige arkitektur, romerske ruiner og frodige strande. Tilbringe din ferie touring de større byer på kysten og mellem øerne Brac, Hvar and Korcula. En UNESCO World Heritage site, Dubrovnik, står også på turen rute. Kajak, vandre-og cykelture giver dig mulighed for at komme i kontakt med den naturlige skønhed af den dalmatiske kyst og øer. Priserne begynder ved $ 3.998 pr person, med rabatter for børn fra 10 til 75 procent ud, afhængig af alder.







Backroads



801 Cedar St.



Berkeley, CA 94710



800-462-2848



backroadsdotcom MiG-29 Fly ProgramFor et eventyr i modsætning til de fleste andre, kan du besøge Rusland for at deltage i en MiG-29 flyvning program. Du vil tilbringe fem dage træning for en flyvning i en MiG-29 Fulcrum kampfly fra den russiske flyvevåben. Disse flyvninger tilpasses i henhold til sundheds-og alder, og iexplore stater, at mænd og kvinder fra unge til gamle har haft succes med flyvningen programmet. Vil du begynde i en flysimulator og ender i cockpittet gør stunt manøvrer i g-kraft hastigheder mellem 3 og 7-GS. Under dit ophold i russiske du vil sove i 5-stjernede værelser og har guidede ture i Moskva, hvor du kan besøge Pushkin Fine Arts Museum eller i Kreml, og Nizhny Novgorod. Fra oktober 2010 starter prisen for dette eventyr på $ 21,250.







iexplore



833 W. Jackson, Suite 500



Chicago, IL 60607



800-439-7567



iexploredotcom

0 comments: