Gratis ting at gøre i Paris

Indgang til Notre Dame katedralen i Paris er gratis.Paris har et ry som en dyr destination. Hvis du spiser på turist-orienterede restauranter og caféer, kan det være ublu. The Byen har snesevis af paid attraktioner og guidede ture abound, men Paris er også en by, der kan udforskes til fods. Det koster ikke noget at gå langs bredden af ​​Seinen, op til Sacre Couer eller gennem de smalle gader i Latinerkvarteret. Triumfbuen kan opleves som en del af en tur ned ad Champs Elysee, selv om dette kun gratis, hvis du kan holde sig ude af de snesevis af luxury butikker, linje, den. Notre Dame CathedralGothic Notre Dame sidder på Ile de la Cité øen midt i Seinen. Det blev startet i 1163 og tog næsten 200 år at færdiggøre. Domkirken blev renoveret I 1845 efter et fald i forfald efter kroningen af ​​Napoleon Bonaparte i 1804. Indgang til domkirken er gratis, selv om der er afgifter, hvis du ønsker at klatre i tårnet eller se museet. Katedralen åbner kl 8 og i begyndelsen af ​​fugle får at undgå de lange linjer, der udgør et senere tidspunkt. Sacre Couer and MontmartreThe distrikt Montmartre i det nordlige Paris sidder på en 425-fods bakke kronet med den hvide travertin hvælvede Basilica of the Sacre Coeur. Den kan nås fra det centrale Paris via metro og topmødet er en kort, men stejl opstigning gennem brostensbelagte gader foret med cafeer og souvenirbutikker. Montmartre plejede at være en landsby adskilt fra Paris og stadig har en lokal følelse. Indgangen gebyr for basilika is $ 6,60 fra september 2010, men bakken og den spektakulære udsigt over Paris fra toppen er gratis. Pere Lachaise CemeteryLocated i den østlige udkant af Paris, Pere Lachaise kirkegården er den største i byen og hvilested for mange af Paris 'berømte indbyggere. Gravene af Balzac, Chopin, Delacroix, Edith Piaf og Oscar Wilde alle er fundet blandt sine bladrige avenuer. De fleste mennesker besøger for at hylde Doors 'sanger, Jim Morrison, som blev begravet i Pere Lachaise i 1971. Kirkegården er gratis at besøge og åbner mellem 08.00 og 18,00 på hverdage med åbningstider senere på weekenden.







16 Rue du Repos



Pris 75.020



011-33-155-258-210 Eiffel Tower Light ShowThe lang line og afgifter til at forcere de Eiffeltårnet betyder ikke, at Paris besøgende ikke kan værdsætte byens mest berømte monument. Det kan skimtes fra mellem bygninger og træer fra det meste af det centrale Paris og de tilstødende Champ de Mars græsplæner og haver er gratis. Efter mørkets frembrud er tårnet belyses af et lysshow, som går tilbage i den ene eller anden form til 1900. The current viser sker fire gange natten med start lige efter mørke. Curie MuseumThe Curie museet ligger i stueetagen i Curie Instituttet blev grundlagt af Marie Curie i 1921. Museet har en permanent udstilling dokumenterer historien om stråling og dens praktiske anvendelse. Marie Curie's personlige kemi laboratorium er åben for offentligheden og hendes personlige håndskrevne noter er udstillet. Museet er åbent tirsdag til fredag ​​fra 10,00 til 18,00, men lukkede i august. Indgangen er gratis, men gaver er værdsat.







26 rue d'Ulm



Paris 75005



Frankrig



011-44-324-000



curie.fr Paris PlageFor en måned starter den 20. juli, er ved bredden af ​​Seinen i det centrale Paris foret med kunstig sandstrande i et initiativ kaldet Paris Plages. Adgang er gratis, men svømme i Seinen er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager.

0 comments: