Hoteller i Alentejo

Udforske naturen fods, mens ferie på Alentejo.Beliggende i det sydlige-centrale Portugal, er Alentejo svøbt i bløde kuperede landskab og granit bakker. Området er fyldt med stenmonumenter, herunder Anta Grande do Zambujeiro and the Almendres Cromlech megalittempler Complex og andre historiske seværdigheder, såsom Palacio de Duques de Cadaval og akvædukten Agua Da Prata. Hoteller i hele Alentejo tilbyde indkvartering i moderne og historiske ejendomme med faciliteter på stedet, som omfatter swimmingpools, spa-faciliteter og Middelhavet spisesteder. Convento gøre Espinheiro Hotel & SpaOriginally en 14. århundrede kloster Convento gøre Espinheiro Hotel & Spa i Evora har 92 rygeforbud værelser, kommer med en separat stue, mini-bar og privat terrasse. On-site faciliteter omfatter en spa med fuld service, fitnesscenter, indendørs og udendørs swimmingpools, en legeplads og Kids Club Espinheiro, der giver en bred vifte af aktiviteter for børn i løbet af året.







On-site Divinus Restaurant serverer Middelhavs-retter hele dagen, og Aqua Lounge Pool Bar har cocktails og drikkevarer. Møde faciliteter kan rumme op til 300 personer for business personlige funktion.







Convento gøre Espinheiro



7000 Evora



Portugal



011-351-266-788-200



starwoodhotelsdotcom Convento de Sao PauloThe Convento de Sao Paulo, bygget i fjerde århundrede, blev ødelagt af jordskælvet og tilbage i ruiner, indtil det blev genopbygget i 12. århundrede. Den struktur der eksisterer i dag blev senest rekonstrueret i 18. århundrede efter den anden ødelæggende jordskælv. I dag tilbyder hotellet 32 ??gæster indkvartering med antikt møblement og Estremoz marmor badeværelser i rum, der engang beskyttede portugisiske munke.







Onsite-O Eremita restaurant serverer lokale retter hele dagen, og A Cascata Bar er udstyret med en billard bord og serverer et udvalg af alkoholholdige drikkevarer. Andre på stedet faciliteter omfatter to udendørs swimmingpools, en poolbar, tennisbane og gratis mountainbikes til at udforske de mere end 1.480-acre ejendom. Jeep safari, sejlture, ballon rider og andre aktiviteter kan arrangeres gennem hotellet.







Convento de Sao Paulo



Aldeia da Serra



7170-120 Redondo



Portugal



011-351-266-989-160



hotelconventospaulodotcom M «AR De AR AquedutoThe M« AR De AR Aqueduto hotel er en kombination af historisk arkitektur i det 16. århundrede Sepulveda Slot og moderne byggeri i hotellets nye fløj. Hotellet tilbyder 64 overnatning der omfatter dobbelt, superior, spa værelser og suiter. Spa værelser ligger ved siden af ??hotellet spa-og omfatter udstyr til værelset par massage-og kropsbehandlinger med hydromassage badekar og udendørs terrasse. Hver suite har en separat opholdsstue med LCD-tv og en himmelseng.







On-site Spa Aqueduto er desuden forsynet med behandlingsrum til at give en bred vifte af massage, ansigts-og krop-tjenester. The Degust `AR restaurant serverer et udvalg af middelhavsretter til frokost og middag hver dag, og on-site bar serverer drinks i loungen og en udendørs terrasse. Faciliteterne omfatter også en læsesal og en udendørs swimmingpool, og ture i hele området kan arrangeres gennem hotellet. Madlavningskurser tilbydes på en regelmæssig basis, hvor gæsterne lærer at skabe retter såsom chokolade-suppe med grøn te.







M «AR De AR Aqueduto



Rua Candido dos Reis, 72



7000-782 Evora



Portugal



011-351-266-740-700



mardearhotelsdotcom

0 comments: